Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kerionek

Tommy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: YXNGTXMMYX
Nick oskarżonego: Kerionek
Powód skargi: Brawurowa jazda pod prąd, spowodowanie kolizji, próba ucieczki z miejsca zdarzenia
Data zdarzenia: 12.12.2020, ~17:06
Dowody: ss'y na dole
Opis sytuacji: Jechalem z LV w strone SF, na rondo obok bramek gracz Kerionek wjechal we mnie skracając trasę na rondzie, uciekał z miejsca zdarzenia, goniłem go. (na pierwszym ss widac, ze nie jedzie od zewnetrznej strony ronda)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss na dole

mta-screen_2020-12-12_17-10-11.png

mta-screen_2020-12-12_17-11-09.png

mta-screen_2020-12-12_17-11-22.png

mta-screen_2020-12-12_17-11-47.png

mta-screen_2020-12-12_17-12-08.png

Dzień dobry, dobry wieczór tak to prawda uciekałem przed @yxngtxmmyx, aby nie zapłacić. Wiem jest to bardzo dziecinne, dlatego wiem jaki zrobiłem błąd. Potrąciłem gracza, ponieważ dostałem nagły spadek FPS-ów. Jeżeli, aż tak boli Cię to że w ciebie wjechałem to mogę zapłacić ci 200$ odszkodowania. Z tego co widać na ss żadna z  twoich paczek nie zniknęła, dlatego mogę zapłacić 200$. Pozdrawiam

Rozumiem, jakbyś pisał skargę na mnie jadąc swoim pojazdem prywatnym. Nie rozumiem cię czemu na mnie ją piszesz jadąc kurierką. Gdzie w 30 min bo tyle upłynęło od napisania skargi zarobiłbyś już z 2k xD. Zastanów się w ogóle jaki sens ma twoja skarga. Tak jak pisałem dostałem spadku FPS-ów, i z tego cały kłopot. Chciałem zwrócić Ci pieniądze za paczki, ale skoro ty wiesz lepiej i uważasz ze powinienem zostać ukarany OK. Według mnie ta skarga nie ma sensu.

Wedlug mnie ma sens, nikogo nie obchodzi, ze sprzet ci wadzi i "spowodowal" wypadek. Nie chodzi ci plynnie to nie graj, to nawet nie jest dobre wytlumaczenie. I tak swoja droga nie robie skargi bez powodu, bo chce zebys poniosl kare za to co zrobiles. Jakbys sie od razu zatrzymal to moze bym przyjal pieniadze, ale jak uciekales skracajac 1/4 LV no to nie mam zamiaru brac czegos takiego

Po pierwsze, nawet nie znam tego gościa i napisał to z własnej woli 😉 Tak więc nie pisz mi ''kolezke zbierasz'', ponieważ w ogóle go o to nie prosiłem. Jeżeli widziałby to zdarzenie to odniósłbym się do niego w grze, aby się wypowiedział, a tego nie uczyniłem. Moje słowa może potwierdzić @Tomcio.

Przed chwilą, yxngtxmmyx napisał:

A i niech @Tomcio. nic tu nie pisze, bo go tam nawet nie bylo. Niepotrzebnie kolezke zbierasz zeby ci alibi poprawil. 😉

3 minuty temu, yxngtxmmyx napisał:

Wedlug mnie ma sens, nikogo nie obchodzi, ze sprzet ci wadzi i "spowodowal" wypadek. Nie chodzi ci plynnie to nie graj, to nawet nie jest dobre wytlumaczenie. I tak swoja droga nie robie skargi bez powodu, bo chce zebys poniosl kare za to co zrobiles. Jakbys sie od razu zatrzymal to moze bym przyjal pieniadze, ale jak uciekales skracajac 1/4 LV no to nie mam zamiaru brac czegos takiego

Pisałem, że moja ucieczka była dziecinna, dlatego za nią przepraszam. 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.