Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dawid2107

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @Dawid2107
Powód skargi: Oszustwo przy kupnie pojazdu
Data zdarzenia: 11.12.2020 (Godzina wieczorna nie pamietam dokładnie)
Dowody: 
[2020-12-11 16:42:53] [Output] : OG Dawid2107: [S/W]Ranchera FT BEZ NITRA/[S/W]Buffa FT BEZ NITRA I BODY PISAC PM :)!
Po takich bindach cos koło godziny 20 napisałem do niego

Opis sytuacji: Jak napisałem wyzej, po takim bindzie napisalem do niego co i jak, z mysla ze jest on ft bez nitra, pozniej okazało się ze nie ma Lamp/Nitra/LPG, własciciel twierzdził że to tyle i tego brakuje, po kupnie pojazdu (w nastepny dzien) zorientowałem się ze barkuje jeszcze poszerzen o których wałsicicel nic nie wspominał, nie wiem jak wygladaja poszerzenia w rancherze wiec nic sie nie odzywalem skoro wlasciciel psiał ze BRAKUJE tylko wymienionych rzeczy, chciałbym zwrot 28k za poszerzenia LVL 2
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.9ac504d244ab0aae4b8b7b0b3ef58ce3.png

Po pierwsze dawałem ci kluczę i widziałeś co ma auto a czego nie ma po drugie jak w nie wsiadałeś i nim jezdziles po sf to wszystko było git wszedłem teraz na serwer bo napisałeś że chcesz odmianę która za niego dałeś czyli 145.5 napisałem ci żebyś podjechał na urząd sf to się odmienimy i w odpowiedzi dostałem to:

Spoiler

image.png.227f8db27a059cd0e22e1c03eb35a276.png

Jeżeli uważasz że tobie to tam rybka czy oddam czy nie to po co robisz skargę na forum ? po czym grozisz mi banem nie rozumiem toku twojego myślenia nikt ci nie kazał wsadzać poszerzeń do auta jak widziałeś że ich nie ma mogłeś pisać skargę z miejsca a nie montować do niego poszerzeń wtedy nie było by problemu czekam na decyzję admina w tej sprawię 🙂

3 minuty temu, Dawid2107 napisał:

Po pierwsze dawałem ci kluczę i widziałeś co ma auto a czego nie ma po drugie jak w nie wsiadałeś i nim jezdziles po sf to wszystko było git wszedłem teraz na serwer bo napisałeś że chcesz odmianę która za niego dałeś czyli 145.5 napisałem ci żebyś podjechał na urząd sf to się odmienimy i w odpowiedzi dostałem to:

Ukryj treść

image.png.227f8db27a059cd0e22e1c03eb35a276.png

Jeżeli uważasz że tobie to tam rybka czy oddam czy nie to po co robisz skargę na forum ? po czym grozisz mi banem nie rozumiem toku twojego myślenia nikt ci nie kazał wsadzać poszerzeń do auta jak widziałeś że ich nie ma mogłeś pisać skargę z miejsca a nie montować do niego poszerzeń wtedy nie było by problemu czekam na decyzję admina w tej sprawię 🙂

Autko chce zostwić dla siebie, zmieniłem zdanie co do odmiany chce 28k za poszerzenia koł odzyskac 🙂
Oraz to logiczne ze jak ktos to rozpatrzy i każe ci oddac daną kwote jesli tego nie oddasz to dostaniesz bana proste XD

Mówisz że chcesz sobie zostawić auto ? przed sekundą mówiłeś żebym przyjechał do urzędu się z tobą wymieniać proszę bardzo tutaj screen następny w którym dokładnie widać jak ten człowiek oszukuję sam siebie:

Spoiler

image.png.bfe8c80578696b45b4e9e9f40a64b4ca.png

Tak jak mówiłem czekam na wypowiedz admina co do sprawy 🙂

13 minut temu, Dawid2107 napisał:

Mówisz że chcesz sobie zostawić auto ? przed sekundą mówiłeś żebym przyjechał do urzędu się z tobą wymieniać proszę bardzo tutaj screen następny w którym dokładnie widać jak ten człowiek oszukuję sam siebie:

Odkryj ukrytą treść

image.png.bfe8c80578696b45b4e9e9f40a64b4ca.png

Tak jak mówiłem czekam na wypowiedz admina co do sprawy 🙂

dałem ci szanse skoro nie chciałeś rancher zostaje ze mną a ja chce odzyskać gotówke za poszerzenia koł, poczekajmy na wypowiedz administracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.