Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarg na SzybkiBolo

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: SzybkiBolo
Powód skargi: Celowy taran na bramkach, celowy taran na drwalu, brak poczucia winy,oczernianie i wmawianie mi swojej winy.
Data zdarzenia: 12.12.2020r
Dowody: https://imgur.com/a/XpvX3H1 

<< [25] SzybkiBolo: masz oczy? - xD

<< [25] SzybkiBolo: dobrze ceju ale chyba widzales ze jade szybko a nie mam jak wychamowac z 200 km/h :)) - widać, że gracz nie opanował jeszcze nawet poprawnej ortografii.

<< [25] SzybkiBolo: super ale jechalem droga glowna - ????????

>> [25] SzybkiBolo: jechales na moscie XD

<< [25] SzybkiBolo: no nie - no ta, nie jechał, a nagranie zmontowałem, tak racja

<< [25] SzybkiBolo: se pisz nie masz dowodow ez - tak, nie mam 😄

<< [25] SzybkiBolo: dopisz ze wymuszenie bylo przez ciebie -- dopisuje :))
Opis sytuacji: Pierw staranował mnie na drwalu jak wyjeżdżałem, ale zlałem to, następnie gonił mnie aż do bramek i wjechał we mnie całym vmaxem, przy czym próbował wmówić mi winę i zaczął mnie okłamywać. Miałem nie pisać skargi na niego, ale zaczął szczekać mi na /pm, więc się doigrał, liczę na ukaranie tego gracza zabraniem prawa jazdy na okres minimum jednego dnia, może ten czas przeznaczy na naukę ortografii, na lepsze mu to wyjdzie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [25] SzybkiBolo: informuje o skardze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.