Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd cd16/cd09

ciomkersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mam ten sam problem wbijam na serwer minie czasami max 5 minut i wywala błędy jak u kolegi wyżej CD16 i CD09. Szukałem rozwiązania po internecie i nie znalazłem wsm żadnej pomocy. Niby błąd mocno opisywany ale nigdzie konkretów jak go rozwiązać. Próbowałem reinstalować Mta i problem nadal występuje. Bynajmniej u mnie problem ten występuje również na innych serwerach.

W dniu 21.11.2022 o 19:54, Ravex19 napisał:

Ostatnio mam ten sam problem wbijam na serwer minie czasami max 5 minut i wywala błędy jak u kolegi wyżej CD16 i CD09. Szukałem rozwiązania po internecie i nie znalazłem wsm żadnej pomocy. Niby błąd mocno opisywany ale nigdzie konkretów jak go rozwiązać. Próbowałem reinstalować Mta i problem nadal występuje. Bynajmniej u mnie problem ten występuje również na innych serwerach.

Jeżeli masz internet z Play, to odnotowujemy ostatnio spore ilości tych samych przypadków, problem leży po stronie dostawcy internetu.

Otrzymaliśmy informację od datacenter, w którym stoi nasz serwer - OVH, że problem leży po stronie Play. Dodatkowo jeden z graczy otrzymał informację od zespołu technicznego Play, że naprawiają usterkę oraz osoby zgłaszające ten problem mogą otrzymać 1 miesiąc bez opłaty rachunku w ramach rekompensaty. Zalecam w takim razie kontaktowanie się z bezpośrednio z dostawcą internetu - Play.

53 minuty temu, Ravex19 napisał:

Przynajmniej u mnie problem został rozwiązany, wspomniane błędy już się nie pojawiają i można stabilnie grać na serwerze.

Super, otrzymałem taką samą informację jeszcze od kilku graczy, więc można uznać że problem rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.