Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Eiksen

BrachoL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BrachoL1337
Nick oskarżonego: Eiksen
Powód skargi: Oszustwo podczas wymiany.
Data zdarzenia: 11.12.2020 23:30 gdzieś
Dowody: są zdjecia
Opis sytuacji: Gracz o nicku Eiksen pisał ze sprzeda bulleta  ft brakuje tylko nitra,radia,wykrywacza,Lecz okazało sie że brakuje poszerzeń przód,tył i powiekszonego baku.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [288] Eiksen: informuje o skardze

1.png

mta-screen_2020-12-11_23-20-25.png

mta-screen_2020-12-11_23-20-46.png

[2020-12-11 23:02:14] [Output] : OG Eiksen: Bullet 4.4[MAX],ZW3,1000PKT,ECU V4,TURBO V5,Szyby100%,Lampy,Licznik,GZ,AWD,LPG 75 - 900k !

Tutaj miałeś ciągle wystawiane ogłoszenie co posiada owy bullet. Bulleta widziałeś z paręnaście razy przed zakupem więc na pewno widziałeś że poszerzeń nie ma.Przed zakupem chciałem podjechać do diagnostyki żebyś to ty upewnił się co ma,ale zależało Ci na szybkim kupnie.

[2020-12-11 23:17:27] [Output] : << [81] BrachoL: podjedz diagno

[2020-12-11 23:17:45] [Output] : >> [81] BrachoL: Jade

[2020-12-11 23:18:11] [Output] : << [81] BrachoL: albo dobra
[2020-12-11 23:18:13] [Output] : << [81] BrachoL: urzad

Pisałem Ci że nie jestem pewny co do tune o którego pytałeś dlatego wyszedłem z inicjatywą jednak podjechania do tej diagnostyki.No ale tobie jakoś na tym nie zależało.

[2020-12-11 23:19:51] [Output] : << [81] BrachoL: czyli ten bullet ma wszystko tylko radia wykrywacza i nitra nie ma?
[2020-12-11 23:20:03] [Output] : >> [81] BrachoL: Raczej tak

[2020-12-11 23:20:30] [Output] : >> [81] BrachoL: No możemy diagnostyka podjechać ale na pewno tune mechaniczne ma all

Moim zdaniem przed zakupem na pewno byłeś poinformowany dokładnie o wszystkim co posiada bo miałeś ogłoszenie więc teraz nie udawaj że nie wiedziałeś bo tak samo pojazd widziałeś.Jeśli próbujesz wyciągnąć ode mnie na siłę pieniądze udając że nie wiedziałeś że nie ma tych paru rzeczy to Ci się nie uda.Tyle z mojej strony.

co do 1 logu ,to jak ci pisalem to bylo napisane ze ft bez nitra

po 2 na /pm mi napisales ze ma kompletne ft bez nitra potem dopisales ze radia nie ma i wykrywacza,zaufałem ci na słowo bo po co bys mial oszukac wiec ci zaufalem na slowo.

po 3. w urzedzie przed wymiana napisales ze ma kompletne ft bez nitra radia wykrywacza.

Tak czy siak w grę weszło oszustwo. Powinieneś dowiedzieć się co tak na prawdę posiada twój pojazd.

Istnieją dwa rozwiązania:

- odmiana,

- pokrycie kosztów zamontowania brakujących dodatków (tj. poszerzenie kół, powiększony bak).

XDDD To może od razu Ci oddam 260k za zestaw torowy bo też nie ma najlepszego zestawu.Chłopie teraz żałuje że trafiłem na taką p**dę jak ty i że złapałeś mnie wtedy w tym urzędzie.Ty dobrze wiedziałeś o tym,30k mogę oddać za ten bak i koniec.

Ale po co kłamiesz? Przed zakupem widzieliśmy się przy kosiarkach i wtedy nawet oferowałeś mi swoje elegy + dopłata [ jak będzie potrzebne to znajdę logi ].Później dosłownie 10 minut przez zakupem też stałeś obok mnie i pisałeś mi czy za 840 da rady bo niby zamontowałeś 2 rejki i nie masz kasy.Ty na spokojnie widziałeś ten pojazd przez dłużej jak 5 minut więc nie wykręcisz się z tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.