Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kqbix.uf - oskarżony przez Ciamaidek

Ciamaidek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Kqbix.uf
Data zdarzenia:  20.11.2022
Opis zdarzenia:  Witam, a wiec napisze po krótce. Jechalem sobie pojazdem, gdy pracownik sara @Kqbix.ufdostał prawdopodobnie dostał lagów, co skończyło się naszym zderzeniem - jednak nie to jest istotne. Mój pojazd wylądował na dachu po czym przypadkowo spotkany gracz @Kulizabrał mnie po naprawkę, gdy wrocilem nagle wasz pracownik postanowił zabrać mój pojazd jako porzucony(widząć calą sytuacje, a za zabieranie pojazdu zabrał się gdy już w nim byłem). Zalożył blokade na koło przy mnie, oraz ze mna w srodku zabrał pojazd na lawete i wrzucił na parking policyjny jako porzucony. Z tego miejsca nasuwa się pytanie - jak samochód był porzucony, skoro byłem obok, a nawet w nim? (Niestety nie zrobiłem screena za co został wrzucony, bo szybko go wyjalem, ale mniemam, że możecie to sprawdzić.
Dowody:

Spoiler

mta-screen_2022-11-20_19-50-49.thumb.png.a2be52814dda2fac69a854433ef1effd.pngmta-screen_2022-11-20_19-50-52.thumb.png.66c4c0978e8ece11901c11a90d2e9915.pngmta-screen_2022-11-20_19-50-57.thumb.png.2ec03fa6ac035f6d504b02864cdb2273.png

Spoiler

mta-screen_2022-11-20_19-52-08.thumb.png.c0d9eed525b99c1ad39698a795821707.png

Jeśli potrzeba, gracz @Kulipoinformował mnie, że posiada nagranie z całego zajscia.

Również mniemam wrażenie, że zarząd frakcji został poinformowany o można powiedzieć, aktywnym banie pracownika?

Spoiler

Jestem oskarżony wiec sie wypowiem,

41 minut temu, Ciamaidek napisał:

Witam, a wiec napisze po krótce. Jechalem sobie pojazdem, gdy pracownik sara @Kqbix.ufdostał prawdopodobnie dostał lagów, co skończyło się naszym zderzeniem - jednak nie to jest istotne.

Czemu tutaj kłamiesz? Nie dostałem żadnych "lagów" tylko w sposób perfidny wjechałeś we mnie. 

43 minuty temu, Ciamaidek napisał:

Mój pojazd wylądował na dachu po czym przypadkowo spotkany gracz @Kulizabrał mnie po naprawkę, gdy wrocilem nagle wasz pracownik postanowił zabrać mój pojazd jako porzucony

W okuł pojazdu nikogo nie było wiec był porzucony, wsiadłeś do niego po tym jak już go pakowałem na lawetę i miał założoną blokadę na koło.

44 minuty temu, Ciamaidek napisał:

Zalożył blokade na koło przy mnie, oraz ze mna w srodku zabrał pojazd na lawete i wrzucił na parking policyjny jako porzucony.

Nie było nikogo przy tym pojedzie bo dopiero po założeniu blokady ty z kolegą przyjechałeś. 

45 minut temu, Ciamaidek napisał:

Jeśli potrzeba, gracz @Kulipoinformował mnie, że posiada nagranie z całego zajscia.

Jeśli ma nagranie, to niech też sie wypowie i da materiał tutaj w skardze. 

Dziękuje ode mnie wszystko, szczegółowe opisanie sytuacji znajduje się w innej skardze (jest niżej). 1/3 nie napisałeś, 1/3 skłamałeś, i 1/3 może napisałeś prawdy. Wypowiem sie dalej w skardze jeśli poprosi mnie o to zarząd frakcji.

6 minut temu, Kqbix.uf napisał:

W okuł pojazdu nikogo nie było wiec był porzucony, wsiadłeś do niego po tym jak już go pakowałem na lawetę i miał założoną blokadę na koło.

Pierwsza i ostatnia wypowiedz moja jesli chodzi o komentarz, jak widac gracz @palmaloooznajdował sie w okolicy, z którym jechalem i pilnowal samochodu, który stał na poboczu i nie utrudniał przejazdu, a blokada została założona juz przy mnie. ps. polecam dyktando! 

Witam, jeśli chodzi o zabranie pojazdu graczowi, który pobiegł/pojechał po naprawkę to nasz Adept popełnił błąd. 

Jeśli pojazd został pozostawiony/porzucony, @Kqbix.uf założył blokadę na koło i w momencie gdy ładował go na lawetę, a w między czasie wsiadł gracz do pojazdu to obowiązkiem Pracownika było poinformować gracza, że nie może stać tutaj i aby następne podobne sytuacje nie miały więcej miejsca. 

@Kqbix.uf proszę o zwrot graczowi @Ciamaidek (UID: 341) - 500$ i  wysłanie tutaj ss'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.