Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Urbanik

Pajonk.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10788
Login: Smalcu
Nick oskarżonego: Urbanik
Powód skargi: Rozwalenie auta po zakupie oraz wywiezienie
Data zdarzenia: 17.11.2022 23:51
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.8e793b6154f982f7bcd70ffb2d60753a.pngimage.thumb.png.0ce8dffd8d831af0dfc5ac51d9e56fb3.png

Opis sytuacji: Po zakupie pojazdu od gracza HassaN zapewne jego znajomy który był w posiadaniu klucza albo auto było udostępnione organizacji gdzie znajdował się ten gracz o nicku Urbanik (o czym nie zostałem poinformowany itd)
Auto wystawiłem na giełdzie natomiast jak się obudziłem to się zdziwiłem ponieważ auto było rozwalone i znajdowało się daleko od miejsca w którym zostawiłem poprzedniego wieczoru
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

image.png.02c22e7ea95921b692e76e6f64391e85.png

Nie, błąd nie był zgłaszany, myślałem że jest to coś o czym administracja wiedziała, jeżeli mam zgłosić błąd to zgłoszę.
Byle jaka kara byłaby okej, zwyczajnie chciałbym żeby gracz został ukarany za niespotykane chamstwo.

Sądząc po wypowiedziach oskarżonego zrobił to umyślnie i na złość, dlatego @Urbanik masz 24 godziny na przelanie graczowi 150$ w ramach rekompensaty jak gracz będzie online lub w banku Los Santos na UID 10788 w przypadku, gdy gracz będzie offline

@oponyletnie proszę o zgłoszenie tego w odpowiednim dziale, z mojej strony również wyszło zapytanie czy takie coś było zgłaszane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.