Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Apelacja

Azir

Rekomendowane odpowiedzi

Gracz z id Pair. bez podstawy zabrał mi prawko twierdząc ze nie musi mieć dowód na to ze jechałem pod prąd jak go nie było nigdzie w tym rejonie gdzie jechałem wysypały się bezprawne zakazy prawka nie ma na mnie żadnych dowodów ze jechałem pod prąd. Po drugie  jest cos takiego jak War, ostrzeżenie a nie od razu zabieranie prawka proszę o ukaranie tego Suporta ponieważ zachował się kary godnie . I oddanie mi prawka ponieważ uważam iż jestem nie sprawiedliwie ukarany Pozdrawiam 

Cześć, 

§ 1
Skarga złożona przez użytkownika musi być zgodna ze wzorem oraz regulaminem działu.

§ 2
Skarga powinna być napisana zachowując kulturę osobistą, wraz z zachowaniem poprawnej polszczyzny.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

+ błąd z mojej strony, musiałem pomylić ID. Twoją karę zdejmuję i przepraszam za ten incydent.

EDIT: Kara zdjęta, jeszcze raz przepraszam 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.