Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Copka

Edamski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Edamski
Nick oskarżonego: @copka
Powód skargi: Faworyzacja graczy, wyznaczanie sprawcy bez dowodów 
Data zdarzenia: 15.11.2022
Dowody: ss: https://imgur.com/a/huuaoPB , https://imgur.com/a/nmJmRe0 logi.txt
Opis sytuacji:  Wiec jechałem w stronę Mecha sf, a gracz hennry wracał z niego jechał połową swojego i mojego pasu po kolizji wróciłem się do niego, bo chciałem uzyskać odszkodowanie. Gracz następnie twierdził, że to była moja wina wezwał supporta najprawdopodobniej swojego (kolegę na pm) nie jestem pewny, ale wyższa administracja może sprawdzić logi. Supporter Copka nie chciał żadnych ss ani nagrania od drugiego gracza próbował prowadzić dochodzenia. Oraz oskarżył mnie o używanie przekleństw, chociaż nic nie napisałem xd. Po chwili stwierdził moją winę po uszkodzeniach auta

mta-screen_2022-11-15_21-38-15.png.b0663baa4d53e99329b80f4932ad05bb.png

Cześć,z mojej perspektywy wyglądało iż po przyjęciu reporta próbowaliśmy ustalić czyja była wina.Warto dodać po zapytaniu się ty i gracz z którym miałeś stłuczkę nie mieliście żadnego dowodu więc to było słowo przeciwko słowu.Ustaliłem iż to ty byłeś sprawcą po uszkodzeniach.Otóż pojazd którym kierował gracz o nicku Henryy był małym procencie uszkodzony a twój był mocno rozwalony,więc z tego wywnioskowałem iż jego wersja była bardziej wiarygodna.Nie była to żadna faworyzacja gracza przyjąłem raporta od gracza i dlatego tam się pojawiałem.Upomniałem na chacie gracza o nicku Henryy żeby zachował kulturę i nie pisał oraz mówił żadnych przekleństw,więc nie zostałeś w żaden sposób oskarżony.Zapomiałeś w skardze dodać to co pisałeś po tym jak już sprawa została rozwiązana.Nasówa się retoryczne pytanie czy,aż tak warto jest się kłócić o 100$....

Więcej w tej sprawie nie mam do powiedzenia czekam na decyzję adm.RCON.

14 minut temu, copka napisał:

Cześć,z mojej perspektywy wyglądało iż po przyjęciu reporta próbowaliśmy ustalić czyja była wina.Warto dodać po zapytaniu się ty i gracz z którym miałeś stłuczkę nie mieliście żadnego dowodu więc to było słowo przeciwko słowu.Ustaliłem iż to ty byłeś sprawcą po uszkodzeniach.Otóż pojazd którym kierował gracz o nicku Henryy był małym procencie uszkodzony a twój był mocno rozwalony,więc z tego wywnioskowałem iż jego wersja była bardziej wiarygodna.Nie była to żadna faworyzacja gracza przyjąłem raporta od gracza i dlatego tam się pojawiałem.Upomniałem na chacie gracza o nicku Henryy żeby zachował kulturę i nie pisał oraz mówił żadnych przekleństw,więc nie zostałeś w żaden sposób oskarżony.Zapomiałeś w skardze dodać to co pisałeś po tym jak już sprawa została rozwiązana.Nasówa się retoryczne pytanie czy,aż tak warto jest się kłócić o 100$....

Więcej w tej sprawie nie mam do powiedzenia czekam na decyzję adm.RCON.

Osoba oskarżająca chyba powinna mieć dowód? Jak możesz ustalać sprawce po % uszkodzenia pojazdu? Przed kolizją miałem uszkodzone auto, dlatego jechałem na mecha. Jeśli dałeś ostrzeżenie dla gracza henryy, to czemu nie zareagowałeś na jego wulgaryzm napisany 10s po.

W takich sytuacjach jak ta administracja nie może w żaden sposób pomagać, jeżeli nie otrzyma konkretnych dowodów na winę jednej ze stron. Absolutnie nie możemy na własną rękę wnioskować co się wydarzyło.

W tej sytuacji skargę uznaję za słuszną. Support zostanie ukarany wewnętrznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.