Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Cissko

ADi.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ADi777
Nick oskarżonego: Cissko
Powód skargi: Blokuje, Taranuje i przeklina 
Data zdarzenia: 11.12.2020 Godzina 13:15-13:18
Dowody: 1949627827_SkargaCissko.thumb.png.f41ee3dbcc6cb5e8cb2cd249c279a60e.png
Opis sytuacji: Jadę sobie na spokojnie rowerem po chodniku i nagle Cissko uderzył we mnie kurierką specjalnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.fbb71eb1b5da01625ef0145f93a477b8.png

1. Taranu nie było przypominam ci o jechaniu pod prąd rowerem gdzie rozwaliłeś mi nowiutkie paczuszki z prezentami.

2. Słowo cytuje "kurwa" jest podkreśleniem zdenerwowania z powodu 3 taranu pod rząd, i to że się nie zatrzymałeś tylko uciekałeś wielce zadowolony.
3. Blokada była spowodowana również tym, że się nie zatrzymałeś, a nie chciałem Cię staranować aby nic się nie stało dlatego patrzyłem czy nikogo nie ma za mną, i czy już nie wyjeżdżasz, abyś nie stracił kasy.
Od siebie dodam czasami wystarczy słowo "Przepraszam", którego mogłeś użyć, a nie skakać ze skargą i po części kłamać.
Tyle ode mnie oczekuję na dalszy tok skargi, która będzie zajmować się administrator.

Pozdrawiam z uszanowaniem gracz Cissko.

1 Jak byś widział na moście jest chodnik po jednej i po drugiej stronie jechałem chodnikiem w kierunku kuriera a ty w tym momencie specjalnie skręciłeś prosto w mój rower i odbiło cię 

2 Jak mogłem zrobić ci 3 tarany rowerem kiedy 1 raz tam jechałem dzisiaj i nie uciekłem a jechałem rowerem cały czas nie mija wina że ty skręciłeś w moją strone.

Te 3 tarany nie są związane z twoją personą, chodzi mi że na kurierze dużo osób taranuje i spotkałem się z 3 taranem z kolei.
Chodnik jest to prawda, ale u mnie jechałeś pod prąd.
Tak na marginesie dodam, że ostatnim czasem (nie obrażam serwera), ale mamy spotkania z przeciążeniami i wszystko co się dzieje może być zakłamane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.