Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na j3Zxq*nt.

Gniadys*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Cryek
Nick oskarżonego: j3Zxq*nt.
Powód skargi: Możliwa niekompetencja.
Data zdarzenia: 11.11.2022, godzina ~23:40.
Dowody: 

Spoiler

[2022-11-11 23:34:26] [Output] : Gracz Gniadys* otrzymał ostrzeżenie od Testosteron, powód: Nie jezdzimy pod prąd przy przecho lv
[2022-11-11 23:34:26] [Output] :  
[2022-11-11 23:34:26] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2022-11-11 23:34:26] [Output] : PowĂłd: Nie jezdzimy pod prÄ…d przy przecho lv
[2022-11-11 23:34:26] [Output] : Nadane przez: Testosteron

[2022-11-11 23:37:33] [Output] : Gracz Gniadys* otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 8 godzin przez j3Zxq*nt (web), powód: jazda pod prąd (dowód dostarczony do adm.)
[2022-11-11 23:37:33] [Output] : ⓠOtrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 8 godzin przez j3Zxq*nt z powodem: jazda pod prąd (dowód dostarczony do adm.)

Opis sytuacji: W ten piękny wieczór postanowiłem wybrać się na przegląd giełd. Kiedy byłem w LV, owszem, zdarzyło mi się przez krótką chwilę pojechać pod prąd. Otrzymałem za to warna, który również jest pewną formą kary. Kiedy przejrzałem giełdy, wracałem na bazę organizacji. Po dojeździe do bramek na moście, zostałem ukarany zakazem prowadzenia pojazdów z powodem prawie identycznym, jak poprzedni warn. Nie wiem, skąd ta kara, skoro za swoje przewinienie zostałem już ukarany warnem, jak wspominałem wcześniej. Podczas powrotu na bazę organizacji nie jechałem pod prąd, ponieważ była to autostrada i nie ma to sensu. Liczę, że zostanie mi przedstawione sensowne wyjaśnienie, nie miałem zamiaru pisać tej skargi, lecz spytany o to support nie wyjaśnił mi nic, rozumiem to, że ranga wymaga stałej dyspozycyjności i szybkiej odpowiedzi na reporty, można przez to nie mieć czasu, lecz już wypadałoby odpisać na to jedne, konkretne pytanie i w ten sposób uniknąć problemów na przyszłość.   

Witam serdecznie.
Odpowiadając na Twoje zarzuty, to sytuacja wyglądała tak, że został na Ciebie napisany report, który przyjąłem. Na załączonym nagraniu widziałem jak Ty i jakiś inny gracz jechaliście pod prąd (prawdopodobnie z tańszej giełdy w lv) w stronę przechowalni więc postanowiłem nadać taką karę (tego wieczoru poleciało dużo prawek za taką jazdę w tym miejscu). Różnica między warnem od Testosterona a prawkiem ode mnie, to są 3 minuty, i w tym czasie sprawdzałem owe nagranie więc stąd wyszło to nieporozumienie. Natomiast jeżeli chodzi o Twoje wiadomości do mnie, to nie zauważyłem ich przez natłok raportów. Zanim napisałeś skargę mogłeś napisać apelację i tam by się wszystko wyjaśniło, jednak już jesteśmy tutaj, więc odpowiadam na wszystkie przedstawione mi zarzuty. Jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji, to przeprosić za błąd. Następnym razem kiedy nie będzie kontaktu z członkiem administracji, to najpierw napisz apelację. Czekam na decyzję Administracji RCON.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.