Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Matthew

Txckiller

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 25252

Login: Txckiller

Nick oskarżonego: @Matthew

Powód skargi: Nie spłacenie raty za samochód w wyznaczonym do tego terminie.

Data zdarzenia: Rozpoczęcie transakcji oraz przekazanie auta 29.10.2022 natomiast termin do spłaty do 07.11.2022. Wystawienie skargi  08.11.2022

Dowody: W spoilerze(umowa na komunikatorze discord oraz potwierdzenie w grze MTA)

Spoiler

1105080520_Umowasprzedazywsystemieratalnym.png.f29c53cc3c2ca5f0de59774365a04660.png1386262172_Potwierdzeniewgrze1.png.6d8c0b1a18d4c5d7ee0401ffe855ec40.pngimage.png.9a39737649f33becc6a63b92d7d3eefa.pngimage.png.6aec6461afe240f1386cf30138c96c56.pngimage.png.538459deeb137ace8f30c2ce793fd9e6.png

Opis sytuacji: Dnia 29.10.2022 sprzedalem graczowi Matthew Ranchera w systemie ratalnym. 200,000$ zapłacił od razu przy przekazaniu pojazdu czyli ponad 30% kwoty sprzedaży. Oskarżony dostał termin do spłaty pozostałej kwoty w wysokości 60,000$ do 7.11.2022.Kwota sprzedaży liczyła kwotę w wysokości 260,000$. Dnia 08.11.2022 upomniałem się o ratę, i gracz nie wyrażał chęci do spłaty raty.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: W spoilerze( informacja  na komunikatorze discord)

Spoiler

image.thumb.png.542049f1f168124564f7263d8a37cc6b.png

Ojjeku kolego do końca prawdy nie potrafisz napisać, w więc opowiem za ciebie - Tak wziąłem auto na raty powiedziałeś że auto jest warte 250k więc ja dałem 200k i miałem w racie spłacić 60k termin mija dziś, lecz dowiedziałem się na serwerze że te auto Czyli Rancher Warty jest owiele mniej 150k więc powiedziałem ci że nie fajnie zrobiłeś bo mnie chciałeś oszukać, Na giełdzie dawali po 140k max na giełdzie, więc powiedzieli mi że to jest próba wyłudzenia na pieniądzach 150k auto warte dałem 200k w pierwszej racie powiedziałem ci na discordzie że nie oddam ci tych pieniędzy bo w świecie prosto mówiąc dałem ci za dużo kasy za te auto a ty zaś nie powiedziałeś prawdy tylko skłamałeś auto warte 150k mówiłeś i przysięgałeś że warte 250k więc Tak jak już pisałem zapytałem handlarzy , ziomków i powiedzieli że bardzo Przepłaciłem i zalecali mi abym nie oddawał już tych 60k tylko zostawił sprawę kolega ten o to jest na + 50k i niech się ciszy mi nie szkoda ale sie zdenerwowałem i nie dam się bardziej oszukać poprostu chamski typ człowieka i już niech będzie mu jest zarobiony na takim debilu jak ja a dla mnie nauczka że dałem się naciągnąć, wracając do sprawy była umowa wpisana na 260k zgodziłem się głupi żałuję tego ale ja sam nie zawiniłem on też mnie oszukał ceonowo, - oczywiście jeśli będzie trzeba poniosę Kare serwerową na tyle ile trzeba i wrócę na serwer aby znów z kolegami spędzać miło rozgrywkę , miłego dnia wieczora bądź dobrej rozgrywki na serwerze myślę że odpowiedni Administrator Zauważy tą skargę i nie tylko że ja winy  bo on też oszukał i wszystko jest dowody itd tak jak już mówiłem Miłego dnia oraz czekam na odpowiedź z storny Administracji ProjectRPG ♥️

- Przepraszam za pismo i błędy ortograficzne ale naprawdę się zdenerwowałem że chłop mnie oszukał cenowo i jeszcze skargę pisze

2 minuty temu, Txckiller napisał:

Trzeba było się zastanowić dwa razy przy zakupie. Co do tego ,,przysięgałeś że warte 250k,, nigdzie Ci nie przysięgałem. 
Czekam na decyzję Administracji.

Może i trzabyło, ale ty poprostu mi powiedziałeś cenę z kosmosu za te auto jak to warte 150 a ty mówiłeś 250k więc Ty mnie oszukałeś i będę walczył o sprawiedliwość i żeby cię ukarali bo nie miło się - oraz wtedy się nie znałem na cenach ale i tak nie mogłeś tak zrobić żeby oszukać cenowo zachowałeś nie pozdrawiam

Brak chęci do spłaty pieniędzy ze strony oskarżonego. Jeżeli uważasz, że cena pojazdu była zawyżona to należy złożyć osobną skargę. Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.