Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Przegląd serwerowych infernusów

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

jH78PdY.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam serwerowe infernusy.

WPROWADZENIE.png

Na samym wstępie chciałabym przedstawić najszybsze pojazdy w grze: Infernus Pandem resztę miejsc zajmuję motor NRG-500, Infernus Kakimoto, Turismo Competizione, Infernus NSX i Infernus. W artykule przedstawię Wam ilość danych infernusów, właścicieli pierwszych trzech oraz wywiad z właścicielem infernusa.
VDgjwdI.png

Infernus jest dwudrzwiowym pojazdem sportowym, wzorowany na Hondzie NSX. Infernus nie posiada bagażnika jak reszta drogich i szybkich pojazdów sportowych. Rodzaje infernusa takie jak NSX i Pandem posiadają lampy pop-up. Koszt ulepszenia silnika, razem wynosi 126.000$. Infernus znajduję się w salonie Downtown San Fierro, Infernus Pandem, NSX, Kakimoto w salonie Exclusive Los Santos. Aktualnie wszystkich Infernustów na serwerze jest 72.

1. Infernus Pandem
kAqgziD.png
Koszt: 2.500.000$-2.550.000$
V-max: 
Najsłabszy silnik: 242
najlepszy silnik + ECU V4 + zestaw torowy: 323
Ilość na serwerze: 24
Właściciele:
1. @Maniac36
2. @Vasyl
3. @Euzebiusz

2. Infernus Kakimoto
u1cNE4r.gif
Koszt: 2.270.000$-2.300.000$
V-max: 
Najsłabszy silnik: 228
najlepszy silnik + ECU V4 + zestaw torowy: 310
Ilość na serwerze: 4
Właściciele:
1. @Euzebiusz
2.  @Zebra
3. @cyprian

3. Infernus NSX
w81YAO3.png
Koszt: 1.970.000$-2.020.000$
V-max: 
Najsłabszy silnik: 224
najlepszy silnik + ECU V4 + zestaw torowy: 305
Ilość na serwerze: 14
Właściciele:
1.  @BrachoL
2. @flawor
3. @Toya
4. Infernus 
X2IVU1g.png
Koszt: 1.700.000$-1.705.000$
V-max: 
Najsłabszy silnik: 220
najlepszy silnik + ECU V4 + zestaw torowy: 301
Ilość na serwerze: 30
Właściciele:
1. @Vasyl
2. @Sta1213
3. @WooNski
Gzqqb1L.png

- Właściciel Infernusa Pandema | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. Cieszę się, że zgodził się Pan udzielić wywiadu. Możemy zaczynać?
W - Jasne, możemy zaczynać.

RE - Co cię zachęciło do kupna Infernusa Pandema?
W - Do kupna zachęcił mnie przede wszystkim prestiż z posiadania takiego auta, jest to najdroższe auto fabrycznie na serwerze. Pojazd ten również jest najszybszym pojazdem, jego prędkość maksymalna to aż 324km/h, przy takiej prędkości łatwo wyprzedzić auto pokroju sultan, buffalo czy chociażby bulleta, nie mówiąc już o pojazdach pokroju manana i walton. Jadąc moim infernusem pandemem, czuję się jak król dróg, mogę wyminąć każdego, żaden wyścig mi niegroźny. Wygląd mojego auta również jest niczego sobie i często wybierając się na różne zloty, wracam jako triumfator. W dużym skrócie mówiąc, jest to super wóz i polecam każdemu.

RE Jaki tuning posiada Twój pojazd?
W - Mój infernus pandem jest robiony ze wszystkich najlepszych tuningów, uważam, że w aucie tego pokroju nie powinno być miejsca na tanie zamienniki. Posiada on full tune, set wybierałem najdroższy, oczywiście jest to set cynamonowy, nie miałem zamiaru oszczędzać na tym, jak to niektórzy gracze mają w nawyku.

RE - Pojazd został zakupiony z salonu czy od innego gracza, jeśli od gracza to za jaką cenę?
W - Kupiłem go od innego gracza, wiadomo jest to samochód prestiżowy i w salonie czyhają na niego tłumy graczy, ja oczywiście nie miałem zamiaru bawić się w takie rzeczy, więc postanowiłem odkupić czystego od gracza o podobnej cenie, do salonowej i sam go tuningowałem. Odpowiadając na pytanie, kupiłem go od pewnego gracza za kwotę 2550000$.

RE Co Ci się podoba w nim najbardziej?
W - Podoba mi się w nim wszystko, ale z rzeczy, które na pierwszą myśl mi przychodzą, to na pewno to, o czym już wspominałem, czyli zawrotny vmax 324km/h, oczywiście wygląd też bardzo mi się podoba, ten wielki spoiler, czy fajny dyfuzor. Rozwijając twoje pytanie, to wspomnę o aspektach, które mi się podobają, a na pewno jest to przyspieszenie infernusa oraz skrętność.

RE - Cieszysz się z tego zakupu i polecasz innym graczom?
W - Oczywiście cieszę się, bo osiągnąć taki pojazd to nie lada wyczyn, spędziłem dużo czasu, pracując na magazynie, żeby się dorobić takiej furmanki. Co tu dużo mówić mój infernus pandem robi niezły szum w całym San Andreas i jest obiektem zazdrości innych graczy, ale nie wziął on się znikąd i była to bardzo długa przeprawa, żeby móc go posiadać, zrealizowałem swój cel i jestem mega dumny z siebie i ze swojego wysiłku. Odpowiadając na drugą część pytania, to polecam go każdemu, jeżeli tylko mają tyle w sobie mocy, wytrwałości i zaparcia, żeby zarobić na taki samochód.

RE - Na sam koniec chcesz kogoś pozdrowić?
W - Pozdrawiam z tego miejsca mojego przyjaciela, współpracownika z magazynu Marka, mojego kierownika Adasia, moją żonę Mariolę, Panią redaktor i wszystkich czytelników.

RE - Dziękuję za wywiad. Do zobaczenia!
W - Również bardzo dziękuję.

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.