Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na copka

Browar

Rekomendowane odpowiedzi

Login: natiVe.
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Wytepanie pojazdu frakcyjnego z dma przed upływem minimalnego czasu , łamanie regulaminu
Data zdarzenia: 07.11 godzina okolo 18;10 cos takiego
Dowody: logi
Opis sytuacji: byly sapd na dmie i my jak to dmowce postanowilismy zablokowac radiolke furami, po chwili przychodzimy na miejsce i pojazd zostal wytepany po okolo 5 minutach po opuszczeniu radiolki przez supportera copka, minimalny czas jaki musi odczekac puste auto frakcyjne na wytepanie z dma to 30minut. supporter zlekceważył ten podpunkt regulaminu i wytepał od razu 

Hej,moja perspektywa wyglądała iż po wstępnej rozmowie z osobą co napisała raporta nie,zostałem poinformowany ile ten pojazd tam stał.Myślałem że ten czas minął więc przez to nie dopytywałem się.Nie miałem możliwości sprawdzenia ile stał na strefie DM,więcej nic nie mam do dodania czekam na decyzję adm.RCON w tej sprawie.

27 minut temu, copka napisał:

Hej,moja perspektywa wyglądała iż po wstępnej rozmowie z osobą co napisała raporta nie,zostałem poinformowany ile ten pojazd tam stał.Myślałem że ten czas minął więc przez to nie dopytywałem się.Nie miałem możliwości sprawdzenia ile stał na strefie DM,więcej nic nie mam do dodania czekam na decyzję adm.RCON w tej sprawie.

twoim obowiazkiem jest sprawdzenie ile pojazd stoi przed wytepaniem, mozliwosci nie miales? w jaki sposob?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.