Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na KOGUCIK.

WhiteTiger*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Animejowa
Nick oskarżonego: KOGUCIK.
Powód skargi: Nie spłacenie pożyczonych pieniędzy
Data zdarzenia: 06.12.2020
Dowody:  https://zapodaj.net/cfad8cdce341b.png.html   https://zapodaj.net/a554f8a9435c3.png.html
Opis sytuacji: Siedziałem z owym graczem na TS3, chciał pożyczyć 5k do oddania jak "Pozarabiamy"  pisałem do gracza wielokrotnie co do spłaty pięniedzy to gracz wczoraj mówił, ze odda dziś. A dziś nie odpisuje i olewa mnie totalnie [Normalnie jezdzi, itd] Graczowi sie chyba nie spieszy z oddaniem, więc piszę ową skargę,
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [81] KOGUCIK.: Informuję Cię o skardze.

Gościu, zarabiasz non stop kasę, (widze Cię 3 raz na sweeperach)

To ja muszę z Tobą zarabiać byś spłacił dług?nie wydaje mi się.

Dogadywaliśmy się inaczej, wczoraj pisałeś że oddasz. Dziś (miałes 1 dzień dłużej na spłatę)  Pisałem do Ciebie dziś 20 razy czy posiadasz kasę, czy jesteś etc. I co? Olewałeś mnie  przez calutki dzień by tylko nie spłacić kasy.

5k to dosłownie godzina zarabiania na losowej pracy.

Do kiedy zamierzasz spłacić mi kwotę 5k?

11 godzin temu, WhiteTiger napisał:

Gościu, zarabiasz non stop kasę, (widze Cię 3 raz na sweeperach)

To ja muszę z Tobą zarabiać byś spłacił dług?nie wydaje mi się.

Dogadywaliśmy się inaczej, wczoraj pisałeś że oddasz. Dziś (miałes 1 dzień dłużej na spłatę)  Pisałem do Ciebie dziś 20 razy czy posiadasz kasę, czy jesteś etc. I co? Olewałeś mnie  przez calutki dzień by tylko nie spłacić kasy.

5k to dosłownie godzina zarabiania na losowej pracy.

Do kiedy zamierzasz spłacić mi kwotę 5k?

Gdybyś nie zauważył gram tylko nie ja.

Bo zazwyczaj na pracach jest moja młodsza siostra i ona za mnie pracuje.

A za to pyskowanie możesz jeszcze dłużej sobie poczekać bo ja nie mam 16 lat jak ty tylko jestem od ciebie starszy o 5 lat 

Tyle z mojej strony @Miniek @WhiteTiger

1 godzinę temu, KOGUCIK. napisał:

Gdybyś nie zauważył gram tylko nie ja.

Bo zazwyczaj na pracach jest moja młodsza siostra i ona za mnie pracuje.

Cytat

A za to pyskowanie możesz jeszcze dłużej sobie poczekać bo ja nie mam 16 lat jak ty tylko jestem od ciebie starszy o 5 lat 

Tyle z mojej

strony @Miniek @WhiteTiger

Rozumiem, że współ dzielisz konto z innymi?

Ale co ma wiek gościu do tego, że nie potrafisz oddać 5k gdzie zarobisz w godzinę?

I nie, nie mogę poczekać bo nie Ty decydujesz ile mam czekać tylko chce widzieć kasę. I skończ cwaniakowanie bo średnio Ci to wychodzi.

23 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Rozumiem, że współ dzielisz konto z innymi?

Ale co ma wiek gościu do tego, że nie potrafisz oddać 5k gdzie zarobisz w godzinę?

I nie, nie mogę poczekać bo nie Ty decydujesz ile mam czekać tylko chce widzieć kasę. I skończ cwaniakowanie bo średnio Ci to wychodzi.

Nie dziele konta z innymi

Admini mogą sprawdzić logowania z serialu

Po prostu jeśli nie gram ja gra moja młodsza siostra 

Sobie jeszcze trochę poczekasz

1 minutę temu, KOGUCIK. napisał:

Sobie jeszcze trochę poczekasz

Co proszę? Żartujesz sobie w tym momencie? Ja chcę odzyskać swoją kase i to nie ty będziesz mi mówił czy mam czekać czy nie. Chcę odzyskać dziś kasę, do 18 poczekam.

Został wymuszony zwrot długu.

Olbrzymie ostrzeżenie dla gracza @KOGUCIK. - jeżeli możesz spłacić dług to pierwsze co robisz to go spłacasz.
Gracz od dłuższego czasu posiadał gotówkę na koncie.

Na następny raz ustalajcie dokładną datę zwrotu pożyczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.