Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na dobrasiema

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @dobrasiema
Powód skargi: Taran + Wpychanie sie na mecha + obraza
Data zdarzenia: 08.12.2020
Dowody:  https://imgur.com/a/NzDr8Va (+ mozna zobaczyc logi  godzina cos koło 20/20:09)
Opis sytuacji: No to jak na nagraniu widac stalem sobie w kolejce na mecha poczym pan @dobrasiema wpychal się na mecha gdy wyjezdzal z mechanika jeszcze mnie zwyzywal od ku*ew (Jest w logach) Wszystko jest na nagraniu 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.7cfd8b2da6e716b3293777cc2569ef5b.png

15 minut temu, dobrasiema napisał:

pogchamp ale ustawione 😎👌

XDD

11 minut temu, dobrasiema napisał:

uzytkownik z nickiem "trik" mnie wpuscil bo z nim gadalem a jak juz naprawilem i wyjezdzalem to we mnie przywaliles i mi rozwaliles auto to sie wkurzylem i zwyzywalem no i es 🎉🎂🎁🖼🎨🎟🎫

ale kolejka to kolejka wiec sie czeka....

5 minut temu, Pershing napisał:

Ładnie przyciąłeś nagranie kolego i to w momencie ciekawym 

nagranie nie jest moje jak widac 😉

11 minut temu, StunterHere napisał:

XDD

ale kolejka to kolejka wiec sie czeka....

nagranie nie jest moje jak widac 😉

To ładnie się z kolezka ugadałeś żeby ci uciął i nie było widać jak we mnie uderzasz 🙂
a w kolejce juz stałem i wjechales przede mnie duuuużo wczesniej 

Przed chwilą, dobrasiema napisał:

To ładnie się z kolezka ugadałeś żeby ci uciął i nie było widać jak we mnie uderzasz 🙂
a w kolejce juz stałem i wjechales przede mnie duuuużo wczesniej 

masz dowody tego ze sie ,,wpechałem,, lub ze w ciebie ,,udzerzylem,,? bo najwidoczniej nie 🙂

1 minutę temu, StunterHere napisał:

masz dowody tego ze sie ,,wpechałem,, lub ze w ciebie ,,udzerzylem,,? bo najwidoczniej nie 🙂

Nie bo nie nagrywam wszystkiego jak twój kolega 60, zresztą sam zacząłeś mnie i trika prowokować mówiąc coś o naszych auta i że są to "szroty" 

1 minutę temu, dobrasiema napisał:

Nie bo nie nagrywam wszystkiego jak twój kolega 60, zresztą sam zacząłeś mnie i trika prowokować mówiąc coś o naszych auta i że są to "szroty" 

Auto miales rozwalone wyglądało jakby nadawało się na złom to powiedziałem ,,szrot,, 
Nie będe się z tobą kłocił czekam na wypowiedz administracji 🙂

2 minuty temu, dobrasiema napisał:

nagranie uciete przez twojego kolege w momencie w ktorym we mnie wjezdzaszXDDD no pozdro
wstyd mi za ciebie ze w Opolu są takie konfitury ale cóż wódeczki sie nie napijemy es

Czy ja w ciebie wjechalem? Masz to nagrane? Nie? Prosta piłka byniu

49 minut temu, dobrasiema napisał:

po 1. yikes po 2. no to niech cale nagranie twoj kolezka wrzuci po 3. cringe 

po 1 to są 2 rożne nagrania po po 2 nie masz dowodow na nic 🙂

16 minut temu, maniek63 napisał:

a jakie cięcie ładne na korzyść drugiego gracza, wstaw cały film może co

ale ze ktos z opola tak konfi, no to ciekawe

widze ze kolega punkty zbiera nie masz prawa wypowiadac sie w skardze jesli cie nie oznaczylem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.