Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MateuszDafGames

WoTosz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WoTosz
Nick oskarżonego: @MateuszDafGames
Powód skargi: nadużywanie praw supportera oraz bezsensowna kara
Data zdarzenia: dziś czyli 16.06.2020
Dowody:

Spoiler

[2020-06-16 14:09:25] [Output] : >> [15] krzys: binda halibut
[2020-06-16 14:09:35] [Output] : << [15] krzys: ta
[2020-06-16 14:09:44] [Output] : >> [15] krzys: dawaj
[2020-06-16 14:10:44] [Output] : << [15] krzys: masz raporta bo prokowujesz mnie
[2020-06-16 14:10:53] [Output] : >> [15] krzys: XD???
[2020-06-16 14:11:50] [Output] : Gracz WoTosz został wyciszony na 1 dzień przez MateuszDafGames, powód: Głupie prowokacje supportera oraz gracza
[2020-06-16 14:11:50] [Output] : ⓘ Zostałeś wyciszony na 1 dzień przez MateuszDafGames z powodem: Głupie prowokacje supportera oraz gracza

Opis sytuacji: Otóż chodziłem sobie po spawnie sf do momentu aż na serwer dołączył gracz @krzys. Napisałem mu na pm - powtarzam napisałem "NIE" kazałem mu żeby puścił binda który jest pokazany wyżej w spoilerze, a dokładniej chodzi o:  

Spoiler

[2020-06-16 14:09:25] [Output] : >> [15] krzys: binda halibut
[2020-06-16 14:09:35] [Output] : << [15] krzys: ta
[2020-06-16 14:09:44] [Output] : >> [15] krzys: dawaj

Po czasie odpowiedział mi, że mam raporta bo niby go prowokuje XDD. Po pierwsze gdzie tu widać prowokacje, a po drugie chyba ma swój rozum i umie odpowiedzieć, że nie puści i tyle. Po trzecie żeby MateuszDafGames mu napisał gdziekolwiek, czy to na discordzie, czy na pm to by już to zrobił. Odpowiedziałem mu ze zdziwieniem, bo on nie wie chyba co to jest "prowokacja".  Po czasie dostałem kare mute za "Głupie prowokacje supportera oraz gracza" - Gdzie tu widać prowokację w stronę supportera? Tym bardziej gracza? Dodatkowo powiem, że jestem świeżo po kłótni z Mateuszem. Moim zdaniem chciał mnie tak powiem "udupić" i będzie tak dalej robić żeby mi zniszczyć karierę w frakcji tak samo na serwerze. Rozumiem, że skarga za nadaną karę, ale nie przesadzajmy. Jeśli to czytasz @MateuszDafGames to mówię Ci teraz, bo nie mam jak, ponieważ zablokowałeś mnie wszędzie gdzie się da XD. Wracając mówię Ci, że gdyby nie moja dobroć to byś już dawno został wydalony z supportera za to co potrafiłeś odwalić podczas nieobecności Administratorów RCON. 

P.S Proszę o rozpatrzenie skargi i surowe ukaranie supporta ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.