Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlodziutki.

Padalec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Padalec
Nick oskarżonego: mlodziutki.
Powód skargi: Taran,brak zapłaty, jazda pod prąd
Data zdarzenia: 07,12,2020
Dowody: <

Spoiler

Opis sytuacji: jechałem drogą, gracz jechał pod prąd i mnie potrącił przez co wpadłem do wody
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.81d118e7f69a58dc5a19ae3be83a303f.png

3 godziny temu, Padalec napisał:

Login: Padalec
Nick oskarżonego: mlodziutki.
Powód skargi: Taran,brak zapłaty, jazda pod prąd
Data zdarzenia: 07,12,2020
Dowody: <

Odkryj ukrytą treść

Opis sytuacji: jechałem drogą, gracz jechał pod prąd i mnie potrącił przez co wpadłem do wody
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.81d118e7f69a58dc5a19ae3be83a303f.png

2 minuty temu, mlodziutki. napisał:

tylko ze cie nie widziałem bo u mnie byłeś w ziemi a pozatym to jak chciałem zapłacic to ty

powiedziałeś że skarga napisana to niezle

to nie zmienia faktu że jechałeś pod prąd, poza tym nie chciałeś zapłacić jak ci napisałem

5 minut temu, mlodziutki. napisał:

ja ci moge dać kase i po sprawie bo nie zamierzam mieć problemów a więcej tak nie zrobie !!!!!!!!

nie chodzi u o pieniądze, tylko o to że uderzyłeś, od razu uciekłeś nawet się zatrzymać nie chciałeś, napisałem do ciebie na pm żebyś oddał pieniądze za wyciągnięcie z wody to nie chciałeś oddać dopiero po napisaniu skargi, wolałbym żebyś miał zabrane prawko za to 

25 minut temu, mlodziutki. napisał:

bo pisałem że kasy nie miałem więc oco ci chodzi z tobą gorzej niż z dzieckiem chłopie masz bufalo i 35k więc nie rozumiem

tu nie chodzi o to co mam, nie wiem czego nie możesz zrozumieć w tym że po prostu chce żebyś zaczął normalnie jeździć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.