Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę pracownika frakcji Mirek*Blacharz

Timberlejk

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: arbuziak 
Nick pracownika: Mirek*Blacharz
Powód: Niesamowicie szybka reakcja oraz szybie dojechanie na miejsce 
Dowody: ss
Opis sytuacji: Nie jaki Mirek*Blacharz tak zwany piorun zareagował na moje zgłoszenie bardzo szybko co jest plusem ponieważ mało kto tak szybko reaguje na zgłoszenia jak on. Mirek zasługuje również na pochwałę za swoje nienaganne zachowanie oraz kulturalny przewóz jak i szybkie dostarczenie na miejsce. Pracownik także uprzejmie spytał się mojej osoby czy  życzę sobie radia także spytał jak mi dzień mija. To zachowanie od razu poprawiło mi znacznie humor ze względu na to że mirek to pozytywna osoba brakuje takich we frakcji. Moim zdaniem powinien otrzymać awans ze względu na to również że poprostu jest aktywny nieziemsko sympatyczny i żadne słowa tego nie opiszą. Życzę miłego dnia. Dodam tylko że zdjęcia zostały wykonane telefonem bo nie miałem czasu na robienie ss oraz bawienie się w szukanie zdjęć, i od razu napisałem pochwałę.

Screenshot_2022-09-16-14-19-47-985_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2022-09-16-14-20-07-893_com.miui.gallery.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.