Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na strzalglock hezus Assigi72

GoodSpeler

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

UID: 28074
Login: GoodSpeler
Nick oskarżonego: strzalglock hezus Assigi72
Powód skargi: Porzucone pojazdy na pp (nie wyciągnięcie )
Data zdarzenia: na ss jest wszystko 
Dowody: mta-screen_2022-09-11_00-31-41.thumb.png.f424bd6cf4f77aaba767485ea82597e6.pngmta-screen_2022-09-11_00-31-40.thumb.png.c354df745e72ea9145d22147dfeda0e3.pngmta-screen_2022-09-11_00-34-52.thumb.png.ef753a2da5d8feb9a2636794db6ab804.pngmta-screen_2022-09-11_00-34-49.thumb.png.e43da4d22bb9d69f2ac939fd8767a704.png jeśli potrzebne będą ssy napraw i tankowania to mogę dosłać (najlepiej przez dsc )
Opis sytuacji: Porzucone auta na pp wyjąłem więc proszę o zwrócenie pieniędzy oraz wpłacenie kary organizacyjnej (do każdego auta oprócz premiera potrzebna była naprawka oraz w monobeamie tylne opony są przebite koszty  to : Premier 70$lpg+ 18$pb (98)  naprawa 97 $   
monobeam paliwo 0$ naprawa 78$ + opony tylne 
Fortune naprawa 93$ paliwo zapomniałem ssa 

Clover paliwo 0$ naprawa nie pamiętam (logi ) 
do tego kary organizacyjne 1-Porzucenie pojazdu bez zgłoszenia w odpowiednim dziale na dsc -200d+koszty naprawy i zatankowania 2-Pojazd na PP -400$ plus koszty wyciągnięcia itd    6-niezatankowany pojazd- 200$+koszta paliwa 7-Zepsuty pojazd-250$+ koszta naprawy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznaczenie @hezus@strzalglock@Assigi72

W dniu 11.09.2022 o 02:10, GoodSpeler napisał:

Porzucone auta na pp wyjąłem więc proszę o zwrócenie pieniędzy oraz wpłacenie kary organizacyjnej

strzalaglock oraz Assigi72 są nadal w organizacji czy wystosowałeś w ich kierunku jakiekolwiek kary na organizacyjnym discordzie?

hezusa nie ma w organizacji, został z niej wydalony czy opuścił ją?

12 godzin temu, hezus napisał:

11:30 Pytałem właściciela o kosztach na dc, w dalszym ciągu nie dostałem żadnej informacji ile mam zapłacić

578$ za PP oraz naprawę a za wymianę opon wychodzi 1000$ (500$ jedna), więc łącznie do oddania masz 1578$ graczowi.

3 minuty temu, GoodSpeler napisał:

Czy skarga również obejmuje pozostałych dwóch graczy czy muszę do nich napisać na dsc

Skoro masz ich nadal w organizacji oraz są na dc poinformuj ich tam, jeśli nie odpiszą Ci w ciągu 24h dam czas im na wypowiedź tutaj

W pierwszej kolejności powinieneś się z nimi tak skontaktować, a nie od buta pisać skargę.

2 godziny temu, GoodSpeler napisał:

Strzalglock został poinformowany natomiast assigiego nie ma na dsx 

4 godziny temu, Szakal_ napisał:

578$ za PP oraz naprawę a za wymianę opon wychodzi 1000$ (500$ jedna), więc łącznie do oddania masz 1578$ graczowi.

@GoodSpelerpodaj nr konta banowego przeleje ci kaske

1 godzinę temu, Szakal_ napisał:

Tak na UID się przelewa w banku Los Santos @hezus

@strzalglock, @Assigi72 24h na wypowiedź

13.09.2022 19:43

heavy_check_mark Pomyślnie przelano 15,788$ do gracza GoodSpeler

Przez przypadek wysłałem 15k, chciałbym odzyskać swoje 14k

,,Jak dasz radę to o 13 mi się przypomnij"

Nadal nie dostałem Ani odpowiedzi ani pieniędzy

W dniu 12.09.2022 o 19:20, Zebra napisał:

W dniu 13.09.2022 o 19:23, moorela-v2 napisał:

Witam, mój tata nie opłacił internetu przez co pozostał mi komórkowy (na nim nie ma opcji grać) więc internet będę miał prawdopodobnie jutro/w piątek. Poprosiłem mojego przyjaciela @Naznaczonyaby przelał w moim imieniu pieniądze a ja mu je zwrócę jak odzyskam internet (wifi).Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia 

Oraz przepraszam za te odnośniki czy jak to się nazywa ale nie mogłem tego skasować (nie wiem czemu )

@strzalglock zostaje zbanowany z powodu braku wypowiedzi, łącznie do zwrotu ma 1278$ - zwrot będziemy egzekwować w apelacji

@Assigi72 zostaje zbanowany z powodu braku wypowiedzi, łącznie do zwrotu ma 500$ - zwrot będziemy egzekwować w apelacji

@GoodSpeler nie widzę na koncie gracza @hezus 14k od twojego znajomego, ile czasu potrzebujesz na przelew?

6 godzin temu, Szakal_ napisał:

@strzalglock zostaje zbanowany z powodu braku wypowiedzi, łącznie do zwrotu ma 1278$ - zwrot będziemy egzekwować w apelacji

@Assigi72 zostaje zbanowany z powodu braku wypowiedzi, łącznie do zwrotu ma 500$ - zwrot będziemy egzekwować w apelacji

@GoodSpeler nie widzę na koncie gracza @hezus 14k od twojego znajomego, ile czasu potrzebujesz na przelew?

Nadal nie widzę zmian...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.