Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kolo1324

Nigg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dira.
Nick oskarżonego: Kolo1324
Powód skargi:  Bezsensowne nadanie kary wyciszenia.
Data zdarzenia: 03.09.2022
Dowody:

[2022-09-03 17:00:24] [Output] : G> Dira.: ej fab napisz cos

[2022-09-03 17:00:41] [Output] : Gracz Dira. otrzymał ostrzeżenie od CeglaXD, powód: Nie prowokuj na /g!
[2022-09-03 17:00:41] [Output] :  
[2022-09-03 17:00:41] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2022-09-03 17:00:41] [Output] : PowĂłd: Nie prowokuj na /g!
[2022-09-03 17:00:41] [Output] : Nadane przez: CeglaXD
[2022-09-03 17:00:41] [Output] :  

[2022-09-03 17:00:51] [Output] : Gracz Dira. został wyciszony na 12 godzin przez Kolo1324, powód: Prowokacje na /g
[2022-09-03 17:00:51] [Output] : ⓠZostałeś wyciszony na 12 godzin przez Kolo1324 z powodem: Prowokacje na /g

Opis sytuacji:  Dnia 03.09.2022 gracz FabGaming dostał kare wyciszenia za prowokacje na /g, chwilę później ja na czacie /g jako żart napisałem ,,ej fab napisz cos". Rozumiem że mogło to być odebrane jako prowokacja z mojej strony, i właśnie przez to dostałem ostrzeżenie od supportera CeglaXD, ale po 10 sekundach dostałem karę wyciszenia na 12h przez supportera Kolo1324. Nie jest to dla mnie normalne zachowanie że dostaje ostrzeżenie od jednego supportera, a po kilku sekundach dostaje kare wyciszenia od drugiego supportera. 

Witam, support Kolo1324.

Zaczynając była kłótnia między graczami na czacie globalnym. Pojawiało się tutaj dużo raportów na gracza FabGaming oraz stronę przeciwną tego konfliktu, dokładnie nie pamiętam nicków. Wraz z innymi członkami administracji zaczęliśmy obserwować to co tam piszecie. Na początku został zmutowany gracz, który rozpoczął całą wymiane zdań (Dzak0b*). Pomimo moich ostrzeżeń, wy nadal ciągnęliście ten temat. Po krótkiej chwili gracz FabGaming został zmutowany, wtedy też zakończyła cała rozmowa na czacie globalnym. Ty mimo to i tak postanowiłeś gracza sprowokować jeszcze raz pisząc "G> Dira.: ej fab napisz cos". Nie uważa więc, że kara jest niesłuszna. 

Co do tego, że dostałeś muta i warn'a na raz. Nie rozmawiałem wtedy z Cegłą oraz nie byłem świadomy, że dał ci warn'a. Komunikat o warnie, pojawił się dopiero w chwili muta. Nie miałem, więc świadomości, że inny administrator już się tym zajął. Mimo to, uważam, że kara jest nadana słusznie, względem tego co zrobiłeś.

Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź RCON.

1 godzinę temu, Dira. napisał:

Powinniście podchodzić do każdego gracza indywidualnie, a to była jedyna wiadomość odemnie która mogłaby być uważany jako prowokacja. Nie odpowiadam za to co robią inni gracze, co to ma w ogóle być że jeden obrywa za wszystkich?

Przecież nie oberwałeś za kogoś. Sam go na nowo zacząłeś prowokować po tym jak otrzymał muta. Więc jedyne kto jest winny to ty sam sobie.

Godzinę temu, Dira. napisał:

Dobra według mnie nie powinieneś mi dawać mute skoro chwile przed tym dostałem już warna za to co napisałem, nie jesteś od tego żeby poprawiać innych supporterów. Czekam na odpowiedź RCON.

Rozumiem, że nie umiesz czytać, że powiadomienie o Warnie przyszło po tym jak dałem Ci muta.

14 minut temu, Kolo1324 napisał:

Rozumiem, że nie umiesz czytać, że powiadomienie o Warnie przyszło po tym jak dałem Ci muta.

Mam Ci przybliżyć te logi? Między warnem a twoim wyciszeniem jest 10 sekund różnicy. W tym czasie na pewno zdążyło się pojawić powiadomienie o ostrzeżeniu. Popełniłeś błąd i tyle w temacie.

8 godzin temu, Dira. napisał:

Mam Ci przybliżyć te logi? Między warnem a twoim wyciszeniem jest 10 sekund różnicy. W tym czasie na pewno zdążyło się pojawić powiadomienie o ostrzeżeniu. Popełniłeś błąd i tyle w temacie.

Nie wiem czy wiesz, ale nie zawsze warn pojawia się w chwili nadania go. Przed tym jak on się pojawił były dwa inne warny, więc za nim się wyświetlił twój to trochę minęło. 

Godzinę temu, Kolo1324 napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale nie zawsze warn pojawia się w chwili nadania go. Przed tym jak on się pojawił były dwa inne warny, więc za nim się wyświetlił twój to trochę minęło. 

Ja tam żadnych warnów które mogłyby sie wyświetlić w tym czasie nie widzę. 

[2022-09-03 16:58:19] [Output] : Gracz FabGaming został wyciszony na 12 godzin przez Kolo1324, powód: Prowokacje na /g

2 minuty po tym dopiero dostalem warna a między jednym a drugim nic się nie wyświetliło.

Nieuniknione jest, że od momentu rozpoczęcia wpisywania komendy kary do zakończenia może w środku pojawić się log dot. wykonania pewnych operacji przez innego członka administracji. Niemniej jednak w takiej sytuacji oskarżony powinien anulować karę, którą nadał.

Oskarżony zostaje tym razem upomniany słownie o tym, że powinien w takiej sytuacji odpowiednio reagować. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.