Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LordPresitzul

FerensikoV

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FerensikoV
Nick oskarżonego: @LordPrestizul
Powód skargi: Bezpodstawny report
Data zdarzenia: 05.12.2020r
Dowody: Wysłalem pod.
Opis sytuacji: Jechałem sobie z bb i chciałem wjechać na most driftem, niestety drift się nie udał i z biegiem okoliczności nadjechał tutaj kolega, który napisał reporta. Chciałem coś tam odegrać, że cos tam cos tam i oddac mu sianko a ten napisał mi jak mam wyłączyc snieg czy cos i odjechał (na ss,ie widać co napisał). jestto dla mnie bezpodstawne zabranie prawka . Poszkodowany nie chciał zadnego sianka ani nic...
. @Krystianek

image.png

Stałem na prawym pasie do póki nie odjechałeś, nic nie widziałem byś odgrywał ME/DO, gdybyś miał wystarczająco IQ to byś pomyślał o zapłacie, po co mam się prosić? Sam powinieneś o tym pomyśleć a nie ja. Od zdarzenia minęło około 3 minut a ciebie nie ma już na serwerze, to ja się pytam o co chodzi? Bo nie rozumiem, nawet nie przeprosiłeś tylko swoim 'pseudo odegraniem" odjechałeś. Nie potrzebny ten ss, administracja ma swoje logi skąd można wiedzieć że nie podrobiłeś? Ulica nie jest od driftowania, tyle przypomnę.

Cytat

Powód skargi: Bezpodstawny report

Na twoim miejscu bym pisał skargę w stronę wystawiającego karę, bo ja se mogę napisać hej, a to czy przyjmie czy nie to nie jest ode mnie zależne.

A co do logów nie musisz zmyślać, że tak nie napisałeś bo kazdy sobie inny moze zobaczyć logi i będzie to samo 😄 Nie potrzebny ten ss, administracja ma swoje logi skąd można wiedzieć że nie podrobiłeś? sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Sami mogą sobą zobaczyć i będą mieli to samo lol

No nie wiem, wysłałem filmik, ciężko go podrobić 🙂 Dałbyś radę klikać edytuj i pisać swoje wypowiedzi? Bo trochę syf robisz... Podaj ss ale nie podrobionego że ktoś dostał prawko za przekroczenie prędkości ok? Mogłeś na pm napisać że jedziesz do bankomatu. Moim zdaniem masz "ból dupy" że dostałeś prawko, uciekłeś nawet nie przeprosiłeś, nic nie napisałeś. Według mnie skarga bez sensu. Co? Nie wypowiedziałeś się na ten temat? 

Cytat

Na twoim miejscu bym pisał skargę w stronę wystawiającego karę, bo ja se mogę napisać hej, a to czy przyjmie czy nie to nie jest ode mnie zależne.

I tak swoją drogą, po co go oznaczasz? To w końcu na kogo piszesz skargę? Bo zgłupiałem...

Typie, bo nie wiem jak juz Cię nazwać, nie mam zamiaru już niszczyć nerwów na tobie, jest to moja ostatnia wypowiedź w tej skardze, chyba że administrator poprosi. Sam naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem abyś edytował przy każdej wypowiedzi bo syf robisz.. takie to ciężkie? Hmm. okej, rozumiem mniejsza z tym. "nagrałeś tylko mój nieudany film" o co chodzi? Bo nie rozumiem, jakbyś używał tłumacza z innego języka, może prawda może nie. Bo zgłupiałem... weź zajrzyj do internetu bo kopiujesz moje wypowiedzi 🙂 . A co do bankomatu, to se odjechałeś nic nie pisałeś widziałem Cię na mapie, więc miałeś swój czas by napisać że jedziesz do bankomatu. Tak jak na początku wspomniałem, nie wypowiadam się, swoje już powiedziałem. Napisz mi jaki jest cel tej skargi, okej? Bo średnio zrozumiałem, napisałeś na mnie skargę że napisałem na ciebie reporta? .....brak słów, naprawdę 

"jak mam wyłączyc snieg czy cos i odjechal" heh po pierwsze napisałem skrót co oznacza nagranie wideo wstecz o 30 sekund 🙂 a po drugie "odjechał" sam odjechałeś, jak pojechałeś dalej to zjechałem na pobocze i pisałem reporta. Ale czemu ja to wyjaśniam w sumie, bo ja cię nie taranowalem tylko ty.

17 minut temu, FerensikoV napisał:

Kurwa ty jesteś jakiś głupi? "Weź zajrzyj do internetu bo kopiujesz moje wypowiedzi" CYTUJE TWOJE WYPOWIEDZI MAŁY PAJACU TAK CIĘZKO SIĘ DOMYSŁEĆ? Dobra wyjebane mam w tego dzieciaka elo

Jest takie coś jak cudzysłów czyli taki symbol "" to też oznacz że mnie cytujesz, a tam tego nie było, skąd miał się domyślić?

Sam jesteś głupi, pisząc taką skargę.... To co mam dostać bana że napisałem takiego reporta? Bo mute nie,  bo będę mógł dalej wysyłać, to samo z prawkiem... Weź pomyśl kiedyś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.