Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ThxSoMch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Odnosząc się do tej skargi miałem spadek fps'ów ponieważ byłem na G1 DonKretto odrazu po nim pojechaliśmy na DM. Gdy już dojechaliśmy zastaliśmy tam was. Gdy na początku wbiłem na dm to miałem duże ścinki jak można zauważyć na klipie. Postanowiłem zrobić rc i nie miałem tak dużych lagów i mnie nie tepało co sekunde-dostawałem hity. Piszesz że mam Limiter fpsów w dodatku nieraz piszesz że gram na "mikrofali" także coś chyba odklejony jesteś. Co do tej m4 to zadałem ci DMG lecz to nie było celowo ponieważ gdy miałem stawać wyszłem poza strefę. Rozumiem jakby był to deagiel ale ci zadałem mało hp z tej m4. Poza tym sam wykorzystujesz błędy gry na DMie i piszesz na mnie skarge.

Ode mnie to tyle dzięki

7 minut temu, H.G.R napisał:

Witam

Odnosząc się do tej skargi miałem spadek fps'ów ponieważ byłem na G1 DonKretto odrazu po nim pojechaliśmy na DM. Gdy już dojechaliśmy zastaliśmy tam was. Gdy na początku wbiłem na dm to miałem duże ścinki jak można zauważyć na klipie. Postanowiłem zrobić rc i nie miałem tak dużych lagów i mnie nie tepało co sekunde-dostawałem hity. Piszesz że mam Limiter fpsów w dodatku nieraz piszesz że gram na "mikrofali" także coś chyba odklejony jesteś. Co do tej m4 to zadałem ci DMG lecz to nie było celowo ponieważ gdy miałem stawać wyszłem poza strefę. Rozumiem jakby był to deagiel ale ci zadałem mało hp z tej m4. Poza tym sam wykorzystujesz błędy gry na DMie i piszesz na mnie skarge.

Ode mnie to tyle dzięki

Nie wykorzystujem błędów jest to synchronizacja serwera ty wykorzystujesz to niskimi klatkami przez co masz przewagę i nie da się w ciebie trafić jeśli chcesz grać na strefie ogarnij fpsy bo jest to trochę niesprawiedliwe że ty możesz kogoś trafić a my nie, równie dobrze mogę kupić laptopa i mieć 5 fps i każdego zabijać czy tak właśnie ma wyglądać strefa dm?

A po za tym wykorzystujecie to w taki sposób gdyż jak widzę ciebie i cię atakuje to nie mogę trafić przez twoje klatki wtedy przychodzą koledzy i już nie mam szans więc nie wiem czy ma sens gra na was

Za niskie fpsy dostałem co jedynie kicka/warna, bo nikt raczej nie będzie miał tak niskiego poziomu inteligencji by banować osobe która ma niskie FPSy na strefie DM chyba że będzie miała jasny dowód na wykorzystywanie limitera. Tyle że jeśli ci chodzi o te "wykorzystywanie fpsów do gry" to ja nie robie tego celowo by mieć przewage nad graczami. Ty wykorzystywaniem błędów na DM akurat robisz to celowo.

4 minuty temu, H.G.R napisał:

Za niskie fpsy dostałem co jedynie kicka/warna, bo nikt raczej nie będzie miał tak niskiego poziomu inteligencji by banować osobe która ma niskie FPSy na strefie DM chyba że będzie miała jasny dowód na wykorzystywanie limitera. Tyle że jeśli ci chodzi o te "wykorzystywanie fpsów do gry" to ja nie robie tego celowo by mieć przewage nad graczami. Ty wykorzystywaniem błędów na DM akurat robisz to celowo.

To pokaż mi te błędy od siebie mogę dodać tylko to

Nie wiem co masz do moich bugów skoro jest to synchronizacja i dokładnie masz to cały czas jak w nas celujesz 

3 minuty temu, BlackNinja napisał:

Przedstawione nagranie, oraz lagi gracza istnieją są na dm już od dłuższego czasu, bardzo dużo osób takie coś ma. Sam nie wiem od czego to zależy ale powinno to zostać naprawione 

Tutaj daje linka (nie karać pkt)

Nagranie z 2021 marca 

https://imgur.io/a/ZzPanXt

Chodziło mi o to że gracz myślał że buguje dma właśnie w taki sposób i myślał że to na robię specjalnie lecz pewnie nie widział tego dużo razy dlatego tłumacze mu że tak wygląda synchro lecz on myśli że to bugowanie

Teraz, H.G.R napisał:

Myślę że to jest dowód na to iż można odrzucić tą skargę, lecz do twojego nagrania ItsraZ nadal nie zrobiłem reconnecta chwile po tym zrobilem rc i juz nie mialem lagów że mnie tepało

Nie prawda strzelałeś jak byłem po za dm co już jest karalne + masz małe fps które dają ci przewagę i chce to rozwikłać z adminem to tyle odemnie czekam na werdykt adminów 

Teraz, BlackNinja napisał:

Mamy winić się, że ktoś posiada słaby komputer czy internet?

A zadawanie dmg poza dm jest to winą tym że dobrze zrobione to nie jest i występują czasami błędy, czyli zadawanie DMG.

Pełno posiadam nagrań z takim filmem co wysłałeś tutaj.

https://imgur.io/a/2wXslJr

Mordo chodzi mi o to że jest to nie sprawiedliwe i nie wiem czemu gracz dalej nie zrobił żadnych optymalizacji do Mta? Mógł obejrzeć kilka poradników i już by miał więcej klatek lecz jak widać woli to wykorzystywać co do tego nagrania z imgura tłumacze ci drugi raz że gracz pewnie myślał że buguje go w taki sposób lecz to jest SYNCHRO 

Nie wiem czy go jest bugowanie DM lecz wykorzystywanie błędów tej strefy i to nie ja ci tylko napisałem, lecz gracz który gra na DM i ma max fpsów na tym serwie - jak cos odpowiadam ci pawe. Bo nmg odpowiedziec ci nornalnie bo na tel siedze

Teraz, H.G.R napisał:

Nie wiem czy go jest bugowanie DM lecz wykorzystywanie błędów tej strefy i to nie ja ci tylko napisałem, lecz gracz który gra na DM i ma max fpsów na tym serwie - jak cos odpowiadam ci pawe. Bo nmg odpowiedziec ci nornalnie bo na tel siedze

Nie będę z tobą pisał skoro chcesz mnie wyzywać wiesz dobrze że wykorzystujesz to bo nawet nic na to nie radzisz a jest wiele poradników które by pomogły, Strzelałeś jak byłem po za strefa od dłuższego czasu więc nie mów mi teraz że tylko wtedy Strzelałeś gdy jeszcze Strzelałeś przy ominie z dealga we mnie? Czekam na werdykt adminów zadałeś obrażenia i wiesz dobrze że to wykorzystujecie 

3 minuty temu, H.G.R napisał:

Jeśli ci chodzi też o jakieś optymalizacje na poprawe fpsow to wgrałem psczke do mta na grafike dzieki ktorej ma dm mam 20fpsów równie dobrze mógłbym mieć 12/14 jak kiedyś 

Dziś dostałem informację że masz 15 spadki do 11 od twojego członka organizacji, jeszcze dziś pisałeś że miałeś mega spadki i zrobiłeś rc a co przed tym zrobiłeś? Biegałeś do dolara a myśmy w ciebie strzelali i nic nie dostałeś i właśnie to tak wykorzystałeś tyle odemnie 

3 minuty temu, BlackNinja napisał:

Jeśli zrobi optymalizację w kierunku FPS, może zyskać te kilka FPS, co nie oznacza że nie będą mu "skakać".

Byle gówna nie dostaniesz nagle stałe 62 FPS.

Nie zawsze chce się komuś robić jakieś optymalizację co do FPS, możliwe że wystarczy mu to.

No dobra ale bez sens jest granie na takich klatkach co dla każdego jest oczywiste ale jeśli gracz wie że daje mu to przewagę to poprostu to wykorzystuje nie wiem na czym on gra ale może nawet zainstalować inny system który mu pomoże z klatkami 

.

Z tym DMG poza Strefą ci zadałem wypadkowo, strzelalem do ciebie i wyszlem ze strefy bo zapomnialem ze tam jest linia dm. Gdyby to było celowo przeciez moglbym wziasc deagla zadac ci w 4 sekundy HP do lowa albo cie wytepac na spawna.

Na tym nagraniu właśnie widać jak strzelałem i pod koniec szybko obrócilem m4 w bok by ci nie zadać hp do połowy co prawda to mnie nie usprawiedliwia z tego że ci te hp zadałem. Mogłeś napisać tą skarge tylko o tego buga że ci HP zadałem a nie dopisywać o jakiś farmazonach że gram na fps limiterze i takie tam robienie jakiejś przewagi. Co do tej przewagi ty też robisz nade mną przewage gdy idziesz w 5 na mnie i nie pisze na ciebie skargi o to. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.