Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WiksaPiksa

Dr.Szpont

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Heysiwer
Nick oskarżonego: @WiksaPiksa
Powód skargi: Lekceważące podejście do poszkodowanego gracza, nieprawidłowe rozpatrzenie zgłoszenia, przekazywanie informacji niezgodnych z prawdą.
Data zdarzenia: 22.08.2022r., około godziny 14:20
Dowody: 

Spoiler

[2022-08-22 14:14:32] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza globift3 zostało wysłane!
[2022-08-22 14:15:39] [Output] : ✔ Supporter WiksaPiksa przyjął twoje zgłoszenie!

[2022-08-22 14:19:14] [Output] : >> [94] WiksaPiksa: i jak z tym reportem?
[2022-08-22 14:22:32] [Output] : << [94] WiksaPiksa: gracz dostal warna
[2022-08-22 14:22:37] [Output] : << [94] WiksaPiksa: nie oddal dalej?
[2022-08-22 14:22:43] [Output] : >> [94] WiksaPiksa: Nie
[2022-08-22 14:22:57] [Output] : >> [94] WiksaPiksa: Tylko to ty powinnaś go przypilnować, żeby oddał, a nie wart i po sprawie.

[2022-08-22 14:26:14] [Output] : >> [94] WiksaPiksa: Doczekam się dziś tych pieniędzy albo ukarania gracza?
[2022-08-22 14:26:56] [Output] : << [94] WiksaPiksa: oddal CI przeziez

Opis sytuacji: W dniu dzisiejszym wysłałem zgłoszenie na gracza globift3, ponieważ ten spowodował kolizje, przez co poniosłem straty finansowe - report zawierał wystarczający dowód potwierdzający ów sytuację. Zgłoszenie to przyjęła oskarżona osoba. Spoglądałem na dół ekranu w celu doczekania się werdykt zgłoszenia lub zwrócenia mi kosztów naprawy pojazdu - nie doczekałem się. Po długim czasie oczekiwania skontaktowałem się z oskarżonym członkiem ekipy serwera w celu dowiedzenia się, jakie działania zostały podjęte wobec osoby, na którą zostało wysłane zgłoszenie. Dostałem odpowiedź ''gracz dostał warna'' oraz ''nie oddaje dalej?'' co świadczy o tym, że WiksaPiksa zamiast domknąć sprawę to nadała graczowi warna, a czy on się do niego zastosuje, czy też nie to już jego sprawa. Następnie upomniałem oskarżoną o jej słabym podejściu do gracza - odpowiedzi nie dostałem żadnej, sprawa ucichła. Postanowiłem dać jej czas i oczekiwać na gotówkę, jednak tego się nie doczekałem. Po raz kolejny zwróciłem się do oskarżonej w celu doinformowania się, co z tymi pieniędzmi, na to dostałem odpowiedź ''oddal Ci przecież'', co oczywiście było nieprawdą, bo nie otrzymałem żadnych pieniędzy czy to przez bank w LS, czy poprzez odpowiednią komendę. Zażenowany tą sytuacją oraz zniesmaczony podejściem oskarżonej wyszedłem z serwera.

Oskarżony członek administracji został poinformowany o zamieszczonej na niego skardze.

Z poważaniem - Heysiwer

Witam! Po przyjęciu od Ciebie reporta obejrzałam nagranie, które wysłałeś niestety na tym nagraniu nie było widać nicku osoby, która spowodował kolizje. Dlatego też sprawę zostawiłam i tu był mój błąd bo mogłam Cię poprosić o dokładniejsze nagranie, bądź ss na którym widać nick tej osoby. Po tym zajściu przyjęłam reporta od gracza, który miał dość podobny nick do Twojego. Była to sprawa z źle przelanymi pieniędzmi, dlatego w monecie kiedy napisałeś do mnie Ty pomyliłeś mi się z tamtym graczem. Pisząc, że pieniądze zostały zwrócę myślałam zupełnie o innej sytuacji. Jest to w 100% moje niedopatrzenie i wina leży po mojej stronie. Jedyne co to mogę przeprosić za zaistniała sytuacje.

3 godziny temu, WiksaPiksa napisał:

Jedyne co to mogę przeprosić za zaistniała sytuacje.

Naprawdę uważasz, że jedyne co możesz zrobić to przeprosić? Nie przyszło Ci do głowy, że zgłoszenie przyjęte przez Ciebie na serwerze kilka godzin temu jest nadal nierozwiązane? - bynajmniej nic mi nie wiadomo o podjętych przez Ciebie działań w tym zakresie.

4 godziny temu, WiksaPiksa napisał:

mogłam Cię poprosić o dokładniejsze nagranie, bądź ss na którym widać nick tej osoby.

[2022-08-22 14:08:39] [Output] : (78) Heysiwer: dobra, płacisz czy nie?
[2022-08-22 14:08:41] [Output] : (78) Heysiwer: krótka piłka
[2022-08-22 14:08:42] [Output] : (45) globift3: nie xd

Proszę Cię bardzo, sam wychodzę z inicjatywą polepszenia Twojej sytuacji - masz możliwość naprawić ''swoje niedopatrzenie''.

Proszę oskarżoną o dokładne realizowanie następnych zgłoszeń. Jeżeli chodzi o materiały dowodowe to w kwestii zgłaszającego jest dostarczyć nagranie, które będzie wskazywało na gracza, który zawinił (pomimo utworzenia zgłoszenia).

Członkini administracji otrzymuje tym razem upomnienie słowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.