Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Reiji_Sakamaki

Komponat.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SpoconyKrzysiu69
Nick oskarżonego: Reiji_Sakamaki
Powód skargi: Zbyt pochopne działanie, nie sprawdzanie informacji.
Data zdarzenia: 21.08.2022
Dowody: https://imgur.com/a/XapGoiO
Opis sytuacji: Stałem w oczekiwaniu na zwolnienie się miejsca na wulkanizacji. Na nagraniu widać, że gracz mi się wepchał. Napisał na mnie reporta, którego przyjął oskarżony i bez zweryfikowania żadnych dowodów nakazał mi wyjechać i wpuścić gracza, który wepchał się przede mnie. Nagranie z akcji od razu otrzymał supporter (który swoją drogą nie zrobił nic).

Witam, przechodzę zatem do opisu..

Tak, na nagraniu widać jak ktoś wjechał przed Ciebie, lecz odjechałeś wtedy z lewej strony i wjechałeś z boku wtedy kiedy drugi gracz. Przykre jest jednak to, iż po tym incydencie wjechałeś w gracza i uszkodziłeś mu prawe przednie drzwi ruszając się przód & tył lekko i o tym nie wspomniałeś już - gracz nie zgłosił tego już wtedy.

Kończąc moją wypowiedź, czekam na decyzję Administracji RCON co do tego, ja nie widzę tutaj pełnego wepchania a błędne wjechanie. Jeżeli mam błędne rozumowanie to przepraszam, ale jak wspominałem - czekam na Administrację RCON, aby w pełni to powiedzieć.

Pozdrawiam!

3 minuty temu, Komponat. napisał:

zmieniłem po prostu miejsce oczekiwania

Odjeżdżając całkiem od kolejki na ulicę przy drugiej kolejce, dlatego oczekuję na decyzję RCON o tym, więcej się nie wypowiadam, aby nie tworzyć nie potrzebnego spamu.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.