Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jasiek2010PL

Woojko

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14770
Login: Woojko
Nick oskarżonego: Jasiek2010PL
Powód skargi: Notoryczne nękanie, wyzywanie, prowokacja do kłótni nawet na discord i wkurzanie, nasyłanie swoich koleszków na mnie.
Data zdarzenia: nie pamiętam dokładnie odkiedy ale już kilka dni
Dowody: Jako iż są to wiadomości prywatne wolę je wysłać priv.
Opis sytuacji: Nie pamiętam dokładnie jak to było ale generalnie coś tam wkurzał mnie. Napisałem do niego na priv pod wplywem emocji i po prostu narastającego wkurzenia i fakt użyłem niecenzuralnych słów ale gdybym zobaczył zmianę u niego to bym go przeprosił. Ale chłop oczywiście nie przestał więc uważam że te słowa były trafne.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

Screenshot_2022-08-18-10-01-11-551_com.android.chrome.thumb.jpg.e2a4ef452bab96284104d9a33562667a.jpg

2 minuty temu, Woojko napisał:

Jeszcze dodam to iż do każdego się rzuca. Dobrym przykładem również jest komentarz w poradniku. Prowokuje każdego do kłótni. Taki użytkownik powinien odpocząć od forum na jakiś dłuższy czas.

Bo co bo nie umiesz przyjac krytyki bo komus sie cos nie podoba? kolejny objaw hipokryzji sam to robisz a masz do mnie problem XD 

3 minuty temu, jasiek2010PL napisał:

Bo co bo nie umiesz przyjac krytyki bo komus sie cos nie podoba? kolejny objaw hipokryzji sam to robisz a masz do mnie problem XD

Wiesz co to krytyka? Raczej nie ponieważ jedynie co robiłeś to wyzywaleś cały czas. Gdybyś zachował kulturę i chciał wyjaśnić sytuacje było by co innego. Lecz masz brak kultury. Nie krytykujesz tylko wyzywasz. Naucz się słów a potem się wypowiadaj bo znaczeń ich nie znasz. Krytyka to inaczej ocenianie kogoś. Krytykując możesz wytykać błędy. A ty? Tylko wyzywasz to nie jest krytyka tylko objaw braku kultury. Ja już nie zamierzam się wypowiadać czekam na administratora.

1 minutę temu, jasiek2010PL napisał:

image.png.0e37624b4c07e2e4a95143298efd458a.png  

To jest nic w porównaniu do tego że wyzywasz. To że ktoś czasem przeklnie to nic. Każdemu się zdarzy. A to że użyłem niecenzuralne słowa to już akt złości. Przynamniej nie wyzywałem jak ty.

13 minut temu, jasiek2010PL napisał:

"dzieciaku" naucz sie czytac bo sam wyzywasz a potem placzesz bo cie ktos zgasil  hahah 

Niczym mnie nie zgasiłeś. Po prostu oczekuję bana na forum dla ciebie i tyle. Koniec ja juz się nie wypowiadam resztę zrobi administracja

Nie ingerujemy w czat prywatny na discordzie, ponieważ nie mamy jak zweryfikować prawdziwości tego. Jeśli Cię obraża itp. to na dc istnieje opcja blokady użytkownika, która możesz zrobić.

Oskarżony za swoje wypowiedzi w ostatnim czasie na forum otrzymał już stosowne punkty.

Jeśli na forum znajdują się prywatne wiadomości w których Ci ubliża itp. zgłoś je lub wyślij do mnie na pw.

Na przyszłość jeśli takie akcje się dzieją na forum po prostu je zgłoś to ktoś z administracji to rozpatrzy i nada punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.