Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Exterminix End Of Watch

Exterminix

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim, którzy przyjdą przeczytać ten temat.
W dniu dzisiejszym chciałbym wam przekazać, że po 1236 godzinach spędzonych na serwerze i po równym roku grania piszę swoje odejście całkowite z serwera.
Dnia 5 sierpnia 2021 roku zacząłem tutaj grę, 22 sierpnia 2021 roku dołączyłem do frakcji SAPD, w której spędziłem prawie rok bo brakło mi raptem pięciu dni. Również przez sytuację we frakcji piszę to odejście bo zauważyłem, że parę osób po prostu jest strasznie fałszywa, a w szczególności osoby z wyższych stanowisk serwerowych. 
Aczkolwiek nie ma co się żalić, z ludzi fałszywość wychodzi. 

Chciałbym wam podziękować za spędzony czas wraz ze mną na serwerze odwalaczom bez których nie było by śmiesznych momentów, graczom, frakcjom i przede wszystkim znajomym z frakcji i organizacji.
A w szczególności chciałbym podziękować:

@idk - dzięki Tobie tutaj zacząłem grać z niżej wymienioną dwójką. Kontakt wiadomo zostaje jak zawsze to bywało od paru lat hah.

@Kirkov @buju - wam nie muszę dziękować ale was tu umieszczę. My wiemy.

@xerio - dzięki za organizację, w której zacząłem swoją przygodę, było miło.

@dero@Ukyori - dziękuje za przyjęcie w szeregi SAPD i zapewnienie przyszłości serwerowej. Dziękuje za zaufanie, za powierzenie mi dywizji S.W.A.T.'u i wciągnięcie mnie do Command Staff'u. 

@Szakal_ - dzięki za zaufanie i pomimo tego, że nic o mnie nie wiedzieliście przyjęliście mnie do Famy. Dziękuje za wszystkie noce i godziny spędzone razem na różnych gierkach i patrolach. Świetnie się bawiłem.

@Emciok - dzięki za przyjęcie do dywizji Highway Patrol'u, tak jak wyżej dziękuje za cały czas.

Fama et Gloria  - dzięki każdemu z tej organizacji, poznać was i spędzić czas było miło.

@feenks - feenks bracie, dziękuje Ci za wszystko. Byłeś dla mnie jedną z ważniejszych osób jaką poznałem na tym serwerze, byłeś prawie, że moim bratem i strasznie dziękuje Ci za wszystko. Kontakt pozostaje pomimo wszystko, braci się nie traci. 

@Siekierka - Siekier dzięki za wszystko, jesteś kumpel. Żegnaj siekierasty.

@TheB0CH3N - Bochenek, fumflu Ty mój. Dzięki Ci za wszystko. Tak mam kwadratowy monitor wspominając pewną akcję.

@wedashi - ziomku mój fajnie było na patrolach, na kanale po nocach było znakomicie. Również dziękuje za każdą minutę na duty.

@Livia @Kulek - jedni z lepszych kadetów, których spotkałem na swojej drodze. Przykro, że Livia nie zdałaś aczkolwiek taka jest kolej rzeczy. Bawcie się dobrze.

@WhiteTiger*nt - Tigerku były między nami poróżnienia większe mniejsze. Czasem bywało śmiesznie - dzięki, miłego.

@semyaaza - Dziękuje za wspólnie spędzony czas, za wszystkie akcje i odpały. Świetnie się bawiłem szczególnie na bramkach xD. W kontakcie.

@TrawQ @dArbozy @grzech43 @Grzyb. - Znakomicie było przez pierwsze miesiące funkcjonowania mojego na serwerze. Nocki w cs'ie były fajne i każda inna gierka była super.

@olcha95 - olsza olsza olsza, co ja o Tobie słyszałem to jedno ale jakiego Cię poznałem to drugie. Jesteś świetnym gościem i cieszę się, że mogliśmy współpracować w Command Staff'ie.

@xB0leK.37 @Mixsu - dzięki też za wszystko. Tworzenie S.W.A.T. było miłe, tak samo jak współpraca aż do feralnego wydarzenia.

@.Mariuszek. - Mariuuuusz, a też inaczej zwany Edward. Nie zmieniaj się proszę bo jesteś świetnym gościem jakiego poznałem. Kontakt oczywiście pozostaje i mam nadzieje, że będzie trwał.

@Reiji_Sakamaki - Świetnie mi się współpracowało na akcjach. Fajne RP można było razem odgrywać. Prowadź dalej swoją frakcję tak jak prowadzisz i powodzenia w życiu.

@OSTRYYY @Dez - Ziomy trzymajcie się. Było fajno - kontakt zostaje.

@huracan @teez. - Dzięki za wszystko. Widzimy się jeszcze czasem.

@KamiloLZK - mieliśmy plany co do odcinków, niestety od początku wiedziałem, że nie wyjdzie bo wiedziałem kiedy powiem stop. Dziękuje za wszystko, miło było.

@Kolo1324 - adios ziomuś, pnij się we frakcji i administracji.

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam, przez te 12 miesięcy przewinęło się przez moje oczy kilkaset osób. Dziękuje każdemu jeszcze raz za to, że po prostu byliście.

Ostatni raz, Captain II Exterminix - End Of Watch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.