Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

DuzaKnaga.Kuli

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kuli
Nick oskarżonego: @Klocek
Powód skargi: Brak sprawiedliwości w dawaniu kar.
Data zdarzenia: 15.08.2022
Dowody: logi od 15.08.2022 godz. ok. 22 do 22:44 (prosze o sprawdzenie przez adm)
Opis sytuacji: Gracz @Tobi1akQ napisał, ze mam wodogłowie, wiec ja napisałem mu ze ma "spier*olenie umysłowe", a on odpisał, że ja też, po czym napisałem na niego raporta ze mnie obraza, on dostał warna od @Traperhoff, a ja muta  na 1 dzień od Klocka. Według mnie kara ta jest nie sprawiedliwa.

Witam,
Jak sam napisałeś, gracz który do ciebie napisał że masz "wodogłowie" otrzymał warna od innego supportera, więc nie miałem żadnego wpływu na ukaranie go wcześniej wymienioną karą. W twoim przypadku, sam zaprezentowałeś co napisałeś, twoja lista kar pozwoliła mi podjąć decyzje o tym że słowa które sam zacytowałeś kwalifikują się na kare mute. Dodatkowo za tym przemawiają twoje poprzednie kary, kilka mute oraz wiele warnów za twoje słownictwo lub wypowiedzi jakie kierujesz w kierunku innych graczy.

Ta? To smerfastycznie. 

Skoro ty oceniasz kogoś z 4 mutami w ciągu 2 lat gry, bo po prostu czasami ktoś jest tak za przeproszeniem nie dowalony w formie grzecznościowej to powodzenia w tej administracji ci życzę i owocnych awansów na supporta ty mój tygrysku ❤🙃🤭xd

Chciałbym jeszcze dodać, że szkoda, że nie podjąłeś decyzje o ukaraniu tego gracza, który mnie sprowokował, za prowokacje, przecież on jest nie winny i wcale nie prowokuje tak większości osób, jeśli nie może się dogadać z ceną. Buziaczki i pozdrowionka dla ciebie Klocek ty mój słodziaku UwUaśny ❤😏🤭😂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.