Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger*nt

huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: huracan
Nick oskarżonego: @WhiteTiger*nt
Powód skargi: Zajechanie drogi, brak zapłaty za zwodowany motocykl.
Data zdarzenia: Dzis, tj. 14/08/2022 godzina 17:43
Dowody: [2022-08-14 17:48:35] [Output] : >> [46] WhiteTiger*nt: ej ale daj 500 bo do wody wlecial - brak pózniejszej odpowiedzi mimo aktywnej służby (S1)

Spoiler

https://streamable.com/15wt3t

https://streamable.com/tnsiko

(nagranie jest przyciemnione ze względu na zbyt jasną grę, wszystkie dowody mam nadzieję, że są widzialne i nie zostawiają domysłów)
(nagranie wyciszone ze względu na prywatną rozmowę w tle)

Opis sytuacji: Myślę, że wszystko widać na nagraniu, jechałem prosto została zajechana mi droga a następnie pojazd którym się poruszałem został zwodowany. Po paru minutach napisałem do Administratora o zwrot gotówki która została wydana na parking policyjny oczywiście bezskutecznie. Chcę dodać, że nie jest to skarga pisana z nerwów czy nienawiści, chcę po prostu odzyskać wydaną gotówkę oraz trochę nerwów. Miłego dnia.

Hej, jadą Autostradą w Stronę San Fierro, postanowiłem wykręcić i pojechać w stronę Las Venturas, natomiast u mnie motor poleciał prosto po DRODZE  i nie wpadł do wody, co do samej wiadomości jej nie zauważyłem jest to spowodowane chatem frakcji, Administracji, Chatem Premium, Ogłoszeń.  Co do samej kwoty, jasne ze poniosę koszty wyjęcia z PP. ✔ Pomyślnie wysłano 500.00$ do gracza huracan!

Po raz kolejny proszę @WhiteTiger*nt, aby w przyszłości nie zdarzały się tego typu sytuacje.

Oskarżony zostaje ostrzeżony. W ramach zadośćuczynienia nakazuję oskarżonemu, aby wypłacił odszkodowanie graczowi w postaci 5,000$ wpłacając bezpośrednio lub na konto bankowe (UID: 2353) do 07.11.2022 godz. 12:00. O załatwieniu sprawy proszę o poinformowanie mnie w wiadomości prywatnej.

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.