Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miniek

Fugi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fugi
Nick oskarżonego: Miniek
Powód skargi: Nadużywanie praw supportera
Data zdarzenia: 06-11-2020 o godz 00:27
Dowody: https://imgur.com/a/ppE4HZ2
Opis sytuacji:  Podczas mojego leżenia na spawnie san fierro, zauważyłem że Miniek tępnął się z pojazdem kurierskim na spawna zapewne w celu skrócenia sobie dojazdu do punktu bo często są one zarówno w sf jak i w ls czy lv, Jestem zaskoczony że on nadużywa swoich supporterskich praw aby wzbogacić swoje konto o dodatkowe dolary na koncie, Proszę o wyjaśnienie owej sprawy z supporterem "Miniek", bo zapewne on jeszcze nie raz użyje tej komendy aby sobie skrócić czas dojazdu(edytowane)

Witam, witam

Otóż sytuacja wyglądała tak, że dojechałem z powrotem na bazę w LS, wyskoczyłem z pojazdu i tepnąłem się do SF komendą supporterską.

Niestety komenda działa tak, że jeśli "do końca" nie wyjdziemy z pojazdu i zalicza nas jeszcze w nim to tepniemy się wraz z pojazdem.

ARCON może sprawdzić, czy po tepnięciu się w tych godzinach dojechałem do punktu lub dalej pracowałem - bo tego nie robiłem.

Oczywiście zaczepiłeś mnie i wyskoczyłeś do mnie jakbym zabił Ci kogoś z rodziny czy coś. Ja Ci grzecznie wytłumaczyłem, ale Ty przecież wiesz lepiej i piszesz na mnie skargę. 

P.S. Czemu napisałeś skargę dopiero teraz, gdy zdjąłem karę Twojemu koledze, a nie od razu po zajściu? Dziwna sprawa.

1 minutę temu, Miniek napisał:

P.S. Czemu napisałeś skargę dopiero teraz, gdy zdjąłem karę Twojemu koledze, a nie od razu po zajściu? Dziwna sprawa.

Każdy na życie i nie mogłem szybciej napisać 😄

2 minuty temu, Miniek napisał:

Oczywiście zaczepiłeś mnie i wyskoczyłeś do mnie jakbym zabił Ci kogoś z rodziny czy coś. Ja Ci grzecznie wytłumaczyłem, ale Ty przecież wiesz lepiej i piszesz na mnie skargę. 

Tylko napisałem "WTF" i "CO TO MA BYĆ" a ty "XD" i mi nie wytłumaczyłeś.

Pozdrawiam 

1 minutę temu, Fugi napisał:

Każdy na życie i nie mogłem szybciej napisać 😄

Tylko napisałem "WTF" i "CO TO MA BYĆ" a ty "XD" i mi nie wytłumaczyłeś.

Pozdrawiam 

Owszem wytłumaczyłem:

LOCAL Miniek [UID: 470]: fura sie nie usuenal

Naprawdę przestań mnie na siłę "udupiać".

6 minut temu, Fugi napisał:

Bo z tobą nie chce mi się gadać i zaraz wychodzę 😄

Nie kolego. Nie masz więcej argumentów dlatego tak piszesz.

P.S. nie licz na choćby odrobinę wyrozumiałości przy nadawaniu kar dla Ciebie i Twojego koleżki, który próbuje się zemścić.

Nie zasługujecie na to.

Przeanalizowaliśmy dokładnie sprawę pod kątem logowań na rangę Supportera w godzinach 23:00 - 1:00 wraz z informacjami o zarobkach na pracach dorywczych.
Na podstawie tego nie wykryliśmy nadużyć związanych z teleportowaniem się pojazdem, by ułatwić sobie zarobek.

A teraz sama sprawa teleportu. Jak to opisał @Miniek - niestety one tak działają i czasami faktycznie się zdarzy, że przeteleportuje nas z pojazdem, kiedy do końca z niego nie wyjdziemy.

Tak czy inaczej, złych intencji w tym na pewno nie było - po prostu pomyłka i zbieg okoliczności.

Miniek oficjalnie otrzymuje również ostrzeżenie słowne w związku z tym, co napisał przede mną. Nie powinien z pewnością się tak zachować, a takie słowa mógł zostawić dla siebie.

Tak czy inaczej skargę odrzucam przez brak dowodów na to, że zostało dokonane nadużycie rangi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.