Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomoc dla Kota

GrzybekV8

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, przychodzę do Was z prośbą o pomoc! 

Każdy kto ma chęć oraz możliwość może pomóc!

https://zrzutka.pl/23ufbs

Błagam o pomoc w zebraniu 20 000zl . Jest to dla mnie kwota przekraczająca Nasze możliwości. Ponad miesiąc temu adoptowaliśmy malutką kotkę. Mieszkała na dworze w bardzo złych warunkach. Adoptowaliśmy ją żeby dać jej ciepły i kochający dom .Niestety okazało się, że jest chora na FIP . Mała ma dopiero 6 miesięcy .Leczenie jest bardzo drogie a jest to jedyny sposób na uratowanie jej życia. Mimo, że jest z nami bardzo krótko, to kochamy ją całym sercem i nie chcemy jej stracić. Liczy się każda złotówka!

W zrzutce nie musicie podawać imienia i nazwiska! wystarczy nick z dopiskiem Project!

Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC!! Pozdrawiam GrzybekV8

1 godzinę temu, MafixV1 napisał:

Na darmozjada tyle dawać xD

darmozjad, nie darmozjad - jest to kot, istota żywa tak jak każde zwierze, on tez ma uczucia i emocje jak człowiek. Ja jakoś wolę pomagać zwierzętom niż ludzią, bo większość się odwdzięcza tak jak ty 🙂 

5 godzin temu, STARYNEV3R napisał:

darmozjadem to chyba jestes bo wyrastasz na "peta" a juz napewno twoji opiekunowie to chyba też darmozjady z 500 plus spłodzić potomka to małpy potrafią a wychować już gorzej...

500+ to patologia więc tak samo uważasz jak pan wyżej że wszyscy z tego korzystają

Jak czytałem o tej chorobie to zarażasz się nią przez zjedzenie odchodów zarażonego osobnika hmmm. Po co trzymać kota który żre nie wiadomo co i tracić 20k jak można kupić eleganckie auto + komputer albo wyremontować pokój itp. Bo koty roznoszą różne choroby jakieś że kobiety nie mogą zajść w ciąże, i ogólnie nie uleczalne więc psy lepsze.

16 minut temu, MafixV1 napisał:

Nawet mnie nie znasz a już uważasz że nie umiem logicznie myśleć jaki w tym sens a po za tym i tak kończe te dyskusje bo widzę że na tym syfie gra więcej idiotów niż myślałem 

skoro project to dla ciebie syf to po co Ci konto premium XD

Kto pomoże ten pomoże. Temat zamykam ze względu na toksyczną atmosferę krążącą wokół tego tematu.
Zdrowo rozsądkowy człowiek ominie temat jeżeli go nie interesuje, zamiast bezmyślnie komentować, obrażając innych.

Odpowiednim osobom zostały przypisane punkciki za odniesienia do polityki oraz samo w sobie obrażanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.