Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

wsadd.xyz

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem mu zabrać prawko bo jechał rowerem po ulicy ? Zatrzymywałeś się po czym, ponownie jechałeś specjalnie w kierunku gracza jadącego na rowerze. 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Przed chwilą, Narez napisał:

Miałem mu zabrać prawko bo jechał rowerem po ulicy ? Zatrzymywałeś się po czym, ponownie jechałeś specjalnie w kierunku gracza jadącego na rowerze. 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

okej zakazuje sie, czyli jak jest kara ktorej nie powinno byc to mam nie pisac skarg czy cos? XD

Przed chwilą, Mi_chal*Jumper napisał:

XDDDD, rowerem po ulicy? No nie wiem, w realnym życiu tak jest, ten serwer jest odwzorowywaniem jego jak ma tryb RPG, a w realnym życiu po chodniku się nie jeździ no chyba jakieś dzieci.

Jezdzi sie jak juz na poboczu nie centralnie na srodku 🙂

1 minutę temu, wsadd.xyz napisał:

okej zakazuje sie, czyli jak jest kara ktorej nie powinno byc to mam nie pisac skarg czy cos? XD

Możesz napisać apelacje, a nie skargę za nadaną karę. Która jest nadana sprawiedliwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.