Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Konkursy, "śmiechy, cichy"?!?! ZOBACZ

Azure

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zainteresowanych w tym temacie. 
Za pewne jesteś graczem który ma już jakiś dorobek na serwerze, ale są też gracze którzy dopiero zaczynają! 😉

Panowie i Panie!... 
Nie mam pomysłu na rozwój działalności w serwisie Youtube, nie chodzi mi o jakieś wielkie osiągnięcia.. a o dobrą zabawę z wami! 
Jeżeli chcielibyście wygrać punkty premium/pieniądze na serwerze - to zachęcam do zostawienia subskrypcji z dzwoneczkiem na kanale. Już 04.12.2020 pierwszy konkurs, każdy może coś wygrać.. także nie poddawaj się jeden z drugim.. nie wmawiaj sobie, że nie masz i tak szans! Bo u mnie właśnie je masz! 😉 "Dla każdego coś dobrego"! 

Co będzie się pojawiać na kanale?

- Charytatywne Live'Streamy (zbierasz na pojazd? mogę Ci w tym pomóc! 😉 )
- Konkursy wszelakiego rodzaju
- Odcinki/Live'Streamy ze służby SAMD
- I wiele, wiele innych. 

Nie namawiam Cię Drogi Graczu do śledzenia mojego kanału, ja jedynie oferuję dobrą zabawę/pomoc w zamian za oglądalność! 🙂

AVATAR/BANNER - pojawi się na dniach 🙂

LINK: https://www.youtube.com/channel/UCKSdlFFxqv0EQNYwCGFlFRg/featured?view_as=subscriber

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.