Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy teleportowane do przechowywalni.

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś notorycznie teleportuje moje pojazdy do przechowywalni Id : 6140,8428,10960,12850, gdy stoją w strefie dm, nie blokują żadnego przejścia, stoją normalnie z otwartym bagażnikiem i od około tygodnia znikają one kilka razy dziennie mimo że ich używam(np jechałem każdym o 12 a o 16 wszystkie są w przechowywalni). Z tego co wiem pojazdy mogą zostać odholowane gdy stoją 24h nie ruszane a tu takie coś nie miał miejsca wiec dlaczego znikają?

3. Administracja serwera nie teleportuje pojazdów ze strefy DM jeśli nie zostały one zablokowane w wyniku błędu mapy.

3.1. Pojazdy pozostawione w obrębie strefy DM powyżej 3 godzin od ich ostatniego użycia mogą zostać z niej usunięte na najbliższy dostępny parking poza strefą, w ostateczności przeniesione do przechowalni.

Regulamin strefy DM jest inny i nie dotyczy go regulamin ogólny postoju pojazdów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.