Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Banankowyy

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: @Banankowyy
Powód skargi: Celowy taran,ucieczka,brak zapłaty 
Data zdarzenia: 02.12.2020, 18;22
Dowody:  https://imgur.com/a/KnI6ua9 //
Opis sytuacji: Gracz z premedytacją staranował mnie, jadąc oczywiście pod prąd. Liczę na zabranie prawa jazdy na okres dwóch dni.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [153] Banankowyy: informuje o skardze

Siema, to nie jest moja wina. Jak widać na filmiku, jechałem poprawnym pasem ruchu. Ty natomiast lekko odbiłeś we  mnie i uderzyłeś. Nie uciekałem od Ciebie, potem napisałeś do mnie że informujesz o skardze, ja się spytałem czy to ty z tego pojazdu z pomarańczowymi lampkami. Nie kazałeś mi zapłacić, pozatym i tak to nie jest duże uszkodzenie. Pozdrawiam.

Po 1. jechales poprawnym pasem ruchu? To chyba widzimy inne nagranie, odbilem na druga strone, bo widzialem ze jakis kretyn jezdzie vmax i pod prad i tylko szuka ludzi do staranowania. Uciekles jak widac na nagraniu, napisalem tylko informuje o skardze i zminimalizowalem gre, zeby napisac skarge. Nie jest duze uszkodzenie? Ale ktos musial zaplacic 400zl ;)) i bylem to ja. - przepraszam za brak polskich znakow.

image.png.34887fde50df45508cce7c4559403043.png

Tyle kosztują naprawy w Bliście, jeszcze coś masz do dodania? To nie jest totalne zniszczenie pojazdu, tylko z tego co pamiętam chyba 60% było jej zniszczonej i wyszło mi 700zł prawie. 😉 Nie chce żadnej gotówki od ciebie, tylko żebyś odczekał 2 dni, za nim z powrotem wrócisz za kierownice. Jeszcze próbowałeś wmówić, że jechałeś poprawnym pasem i to moja wina, śmiesznie. Dobra lecimy dalej,

1 godzinę temu, Banankowyy napisał:

ale jechałem zbyt dużą prędkością żeby skręcić na poprawny XD.

Nikt Ci nie zabraniał dostosować prędkości, abyś zdążył wykręcić na poprawny pas 😉 

eh, widzę że niestety masz jakieś problemy z głową to Ci to ładnie wytłumaczę;

Na 1 screenie widzimy jak jadę poprawnie swoim pasem a jakiś szatan leci pod prąd;

image.png.a2cf6f6489643a628dbd0d25890e75a4.png

Następny screen widzimy jak jedziesz już prosto pod prąd;

image.png.f3a817f9bc72c89ccfab11d55d38212e.png więc, postanawiam lekko odbić, po drugie jaki to miało by sens, abym wymuszał kolizję? Nie rozumiem Cię, jechałeś pod prąd, maksymalną prędkością i doszło do kolizji z tylko i wyłącznie twojej winy.

7 godzin temu, macieeek.bot napisał:

Nie chce żadnej gotówki od ciebie, tylko żebyś odczekał 2 dni, za nim z powrotem wrócisz za kierownice. Jeszcze próbowałeś wmówić, że jechałeś poprawnym pasem i to moja wina

Jeżeli nie ma innego wyjścia, to niestety będziemy musieli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.