Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tubas

SellSadlo14ID

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DeadInside
Nick oskarżonego: Tubas 
Powód skargi: Nie dopatrzenie , nie prawidlowe wykonywanie czynnosci administracyjny , brak umiejetnosci logicznego pogladu na sprawe.
Data zdarzenia: 18.07.22
Dowody: image.thumb.png.d15e87c4cb6e7ba20f2ac5d34d749011.png
Opis sytuacji: Zaczne od tego ze napisalem skarge na gracza Zeziks gdy gracz opuscil podkreslam opuscil organizacje bez zadnego powiadomienia i pozostawil wlasciwie 3/4 pojadow w stanie krytycznym. Wedlug owego administratora gracz nie zawinil wychodzac z organizacji w momencie gdy dowiedzial sie ze musi zaplacic za naprawy i tankowanie pojazdow. Administrator interpretuje to jako nie celowe zagranie. Kolejna rzecza jest to ze administrator prawdopodobnie nawet nie zaglebil sie w ta sprawe skoro sam nawet nie wie czy gracz wyszedl czy tez zostal wydalony z ogranizacji ,w dodatku polecam sprawdzic logi co gracz w momencie odejscia z organizacji pisal do mnie na PM. Uwazam ze administrator nie posiada wystarczajaco kompetencji zeby pelnic  funkcje administratora. Ps. Nikt poza mna i liderem nie ma permisji do wyrzucania graczy z organizacji , ja tego nie zrobilem a lider byl nie aktywny przez 3-4 dni (w dodatku gracz opuscil organizacje dnia 12.07.2022 jesli sie nie myle) , wiec informacja przyszla do glowy owego administratora z przyslowiowego 4 literowego slowa. Peace yo tube a*s. Prosilbym o rozpatrzenie tego przez @Zebra jako iz ten administrator ma pelny wglad na naszego discorda organizacyjnego i jak dokladnie wygladala sytuacja.image.png.da7b4934b9c4a8b11e5ec766a4904e88.png

Sprawdzałem wszelkie dowody jakie podesłałeś w skardze, przy okazji sprawdziłem ogłoszenia waszej organizacji. Zauważyłem, że gracz został wydalony (widziałem wiadomość od Ciebie, że gracz opuścił organizację, lecz nie miałem 100% pewności, iż faktycznie tak zrobił), dlatego zauważając jego wydalenie nie miałem wątpliwości co do werdyktu. Wgląd do waszego Discorda organizacyjnego mają członkowie oraz Opiekun organizacji Zebra, więc nie miałem możliwości nawet sprawdzić czy faktycznie opuścił on samemu Discorda, ani co tam się działo wraz z jego odejściem. Czytając ponownie regulamin organizacji oraz Twoją skargę dochodzę do wniosku, iż najzwyczajniej popełniłem błąd źle rozumiejąc jedną kwestię w regulaminie. Jestem w stanie ponieść konsekwencję swojego błędu oraz przeprosić za zły werdykt samej skargi. Możesz ponownie napisać skargę na gracza, a jeden z członków administracji ją rozpatrzy.

Więcej do dodania nie mam, czekam na odpowiedź RCON.

Z tego co widzę skarga została zrealizowana ponownie. Proszę administratora o rozważność w podejmowaniu decyzji oraz skierowaniu swoich niepewności administracji RCON, gdyby takowe nastąpiły w przyszłości.

Z racji na charakter sprawy administrator zostaje tym razem upomniany słownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.