Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

LOCK

Fabian2580

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Fabian2580
VUID: 15315
Model pojazdu: Club
Silnik pojazdu: 4.4 pb
Przebieg pojazdu: 17480
Dodatki:  
image.png.43e3b29ab42da4d60fbcc020c05af256.png+ klucz i rejka jak widać 
Kwota sprzedaży: 180$k
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu:  Forum dc: Fabian#3846
Dodatkowe informacje: Historia zaczyna się w latach 90 poprzedniego wieku. Mój wuj który wtedy robił na farmie postanowił kupić nowe auto. Zdecydował się na Volswagena golfa 3 generacji. Służył mu dobre 8 lat. Był wzięty z salonu, aż wuj zdecydował się kupić coś lepszego i wział yosemite z salonu, na moje 18 urodziny dostałem go w prezencie. Jako iż mieszkam na podlasiu bezzwłocznie poszedłem do Marcinka i zadecydowaliśmy o tuningu. W następny miesiąc zrobiliśmy tam hamulce, napęd 4x4, poserzeliśmy 2 osi opon do maksymalnego stanu i przyciemniliśmy szyby, lecz to dla mnie było za mało. Zamówiłem nową maske, wloty, spoiler, progi, dach, felgi i wydech, teraz jest to naprawde dobry wieś car, Dałem w poźniejszym czasie też czerowne lampki, lecz niedawna sytuacja zmusiła mnie do sprzedaży tej bestii, jest to silnik 4.4 więc pali jak smok i pomimo lpg nie dałem rady utrzymać tej bestii. Mam nadzieje, że nowy własciel będzie dbał o niego i trzymał go pod kocykiem

obraz_2022-07-12_182523305.png

obraz_2022-07-12_182537310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.