Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MikeY

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Turbo.
Nick oskarżonego: MikeY
Powód skargi:  Nadużywanie praw supportera
Data zdarzenia: Dziś
Dowody: 

Opis sytuacji:  Gracz wpadł w poślizg i dostał prawko za skracanie, nie jest już to pierwsza sytuacja gdzie owy Supporter nadużywa swoich praw ale nie jest to pokazywane, liczę że w końcu coś będzie z tym zrobione, A i nie interesuje mnie to że skarga za nadaną kare bo owy Gracz jest mi totalnie nieznany, Pozdrawiam.

Jako iż jest to skarga na moją osobę postanawiam się wypowiedzieć.

Gracz VOX był dokładnie 5 minut pod nie tylko moją obserwacją w tam tym momencie, Skracał on wielokrotnie co nawet widać na prezentowanym filmiku, Dostał on karę zabrania prawa jazdy na godzine.

Skarga za nadaną karę, w dodatku "nie jest to pierwsza sytuacja gdzie owy supporter nadużywa swoich praw" Wysłaliście reporta że gracz oszukuje was na pieniądze dzięki jeździe w całkiem odmienną strone w jaką chcieliście, Przyszedłem tą sytuacje ogarnąć.

Można rzec że się na mnie uwzieliście co można zauważyć po waszym zachowaniu na premium chacie, Jako jedyny Gracz ksFerdynant zrozumiał że ciągłe udupianie kogoś z administracji nie ma sensu.

Pozdrawiam gorąco.

Hmm, to bardzo ciekawe ponieważ jechaliśmy z tym graczem aż z SF i on nawet nie wiedział gdzie jest Palomino Creek, Nie skracał ani razu a na owym nagraniu widać jak stracił kontrole nad pojazdem i jest to rzecz w pełni naturalna bo tymi pojazdami albo nie da sie podjechać i trzeba jechać na boki albo jak zjezdzasz z górki to rzuca nimi jak kotem po obierkach 😉 

+ chciałbym dodać że naissik dał mi shota i był świadkiem całej sytuacji więc nie rozumiem karania go za wypowiedź.

Naissik:
1. Nie było na niego reporta, żebyś musiał go tyle czasu specować. W tym momencie się pochwaliłeś jak masz w dupie prywatność graczy i widzicie każdy nasz ruch, przez co my jako gracze czujemy się nie swojo. 2. Skoro go tyle czasu obserwowałeś, to dziwne że dopiero teraz dałeś mu prawko, gdy w tym czasie powiedziałeś mu, że ma nas zawieść do celu.

5 minut temu, Turbo napisał:

+ chciałbym dodać że naissik dał mi shota i był świadkiem całej sytuacji więc nie rozumiem karania go za wypowiedź.

Naissik:
1. Nie było na niego reporta, żebyś musiał go tyle czasu specować. W tym momencie się pochwaliłeś jak masz w dupie prywatność graczy i widzicie każdy nasz ruch, przez co my jako gracze czujemy się nie swojo. 2. Skoro go tyle czasu obserwowałeś, to dziwne że dopiero teraz dałeś mu prawko, gdy w tym czasie powiedziałeś mu, że ma nas zawieść do celu.

Neguje, Było na niego dużo reportów wraz z waszymi, było trzeba go specować to go specowałem, Rozumiem że mścicie się za to że otrzymujecie kary na discordzie/serwerze, Lecz to nie jest powodem udupiania kogo się żywnie podoba, Na dodatek dodam to że większość z administracji widzi jak się zachowujecie i większość administracji może potwierdzić że odkąd zostały wam nadane kary to się mścicie nie tylko na mojej osobie ale też na osobie którą sobie upodobacie, Nikt nie będzie się stosował do waszych poleceń bo wy tak chcecie, To nie jest średniowiecze by stosować się do poleceń pierwszego lepszego człowieka.

2 minuty temu, MikeY napisał:

Neguje, Było na niego dużo reportów wraz z waszymi, było trzeba go specować to go specowałem, Rozumiem że mścicie się za to że otrzymujecie kary na discordzie/serwerze, Lecz to nie jest powodem udupiania kogo się żywnie podoba, Na dodatek dodam to że większość z administracji widzi jak się zachowujecie i większość administracji może potwierdzić że odkąd zostały wam nadane kary to się mścicie nie tylko na mojej osobie ale też na osobie którą sobie upodobacie, Nikt nie będzie się stosował do waszych poleceń bo wy tak chcecie, To nie jest średniowiecze by stosować się do poleceń pierwszego lepszego człowieka.

Ale ja Ci już tłumaczyłem że mi na prawie wiszą te kary nigdzie nie płacze z tego powodu są słuszne nie wiem czemu ciągle o tym mówisz gdzie ten temat jest podobno zakończony, Nikomu nie każe tylko mówię że licze/mam nadzieję że coś z tym będzie zrobione i tyle, nikomu nic nie narzucam że ma cos zrobić, RCON'i sami wywnioskują co mają zrobić, Ogólnie nie wiem jak mogły być na niego reporty jak byliśmy razem na spadających panelach + derby więc jest to trochę nie możliwe, i też dziwi mnie to że od razu zabierasz prawojazdy na godzine a nie dasz mu ostrzeżenia, pozdrawiam 🙂 

4 minuty temu, Turbo napisał:

Ale ja Ci już tłumaczyłem że mi na prawie wiszą te kary nigdzie nie płacze z tego powodu są słuszne nie wiem czemu ciągle o tym mówisz gdzie ten temat jest podobno zakończony, Nikomu nie każe tylko mówię że licze/mam nadzieję że coś z tym będzie zrobione i tyle, nikomu nic nie narzucam że ma cos zrobić, RCON'i sami wywnioskują co mają zrobić, Ogólnie nie wiem jak mogły być na niego reporty jak byliśmy razem na spadających panelach + derby więc jest to trochę nie możliwe, i też dziwi mnie to że od razu zabierasz prawojazdy na godzine a nie dasz mu ostrzeżenia, pozdrawiam 🙂 

Dostał ostrzeżenie co jest udowodnione w logach żeby nie skracał, Na dodatek dostaje od ciebie polecenie że mam przeprosić, Za co? Za to że nadałem ci prawidłową kare do twoich wykroczeń i zachowania? To jest żenujące że próbujecie ciągle kogoś udupić, w aktualnym momencie uczepiliście się mnie bo nadaje kary za odwalanie, cóż, Ja dodam od siebie tylko tyle że, Mimo prośb, Mimo proszenia od mojej strony dalej zachowujecie się tak samo, prosiłem was wielokrotnie o zachowanie kultury oraz uspokojenie się, macie te słowa w 4 literach, Mam tu wysłać screena jak się zachowujesz poza mta? Bo bez problemu moge tutaj umieścić screeny, Otrzymałeś kare na serwerowym discordzie to napisałeś do mnie wiadomość prywatną w której również nie zachowałeś kultury osobistej, Klnąłeś, Wyzywałeś od "cweli" etc, Nie umiesz się przyznać do błędów które wykonujesz, to w tym wszystkim jest najgorsze, nie potrafisz się przyznać do złego zachowania tylko nadal próbujesz na siłę być kimś poprzez wyzywanie kogo innego.

Wiesz, Ja nie będę wnikał co tobie wisi a co nie, dostajesz kary bo na nie zasługujesz, a jeśli chodzi o gracza wyżej powtarzam, był on pod stałą obserwacją od dobrych 5 minut, odwalał skracał to został ukarany.

To że się uwzieliście to jedno, to że próbujecie udupić kogoś z administracji to drugie, Móglbym naprawde się rozpisać co do waszego zachowania jakie prezentujecie na serwerze ale co mi po tym skoro i tak będziecie mieli wszystko w 4 literach.

Nikt nie ma żadnego problemu do mojej osoby, Nikt nie robi bezsensownych skarg bo się uwziął, potrafią się przyznać do błędów w których zawinili.

Pozdrawiam ciepło tyle ode mnie i całą sprawe zostawiam Administracji RCON.

3 minuty temu, MikeY napisał:

Dostał ostrzeżenie co jest udowodnione w logach żeby nie skracał, Na dodatek dostaje od ciebie polecenie że mam przeprosić, Za co? Za to że nadałem ci prawidłową kare do twoich wykroczeń i zachowania? To jest żenujące że próbujecie ciągle kogoś udupić, w aktualnym momencie uczepiliście się mnie bo nadaje kary za odwalanie, cóż, Ja dodam od siebie tylko tyle że, Mimo prośb, Mimo proszenia od mojej strony dalej zachowujecie się tak samo, prosiłem was wielokrotnie o zachowanie kultury oraz uspokojenie się, macie te słowa w 4 literach, Mam tu wysłać screena jak się zachowujesz poza mta? Bo bez problemu moge tutaj umieścić screeny, Otrzymałeś kare na serwerowym discordzie to napisałeś do mnie wiadomość prywatną w której również nie zachowałeś kultury osobistej, Klnąłeś, Wyzywałeś od "cweli" etc, Nie umiesz się przyznać do błędów które wykonujesz, to w tym wszystkim jest najgorsze, nie potrafisz się przyznać do złego zachowania tylko nadal próbujesz na siłę być kimś poprzez wyzywanie kogo innego.

Wiesz, Ja nie będę wnikał co tobie wisi a co nie, dostajesz kary bo na nie zasługujesz, a jeśli chodzi o gracza wyżej powtarzam, był on pod stałą obserwacją od dobrych 5 minut, odwalał skracał to został ukarany.

To że się uwzieliście to jedno, to że próbujecie udupić kogoś z administracji to drugie, Móglbym naprawde się rozpisać co do waszego zachowania jakie prezentujecie na serwerze ale co mi po tym skoro i tak będziecie mieli wszystko w 4 literach.

Nikt nie ma żadnego problemu do mojej osoby, Nikt nie robi bezsensownych skarg bo się uwziął, potrafią się przyznać do błędów w których zawinili.

Pozdrawiam ciepło tyle ode mnie i całą sprawe zostawiam Administracji RCON.

Nikt nie ma problemu do ciebie? Dziwne jakieś 10 osób na kanale Discord potwierdzało moje zdanie, Jak ja się  zachowuje? Ja z tobą nawet po za discordem nie rozmawiam a naissik i nie mieszaj gry z czymś po za nią chcesz udostępniaj czy ktos z tym się kryje? Dlaczego mamy mieć szacunek do ciebie jak tak się zachowujesz pomyśl, Mówisz że koniec tego tematy a ty ciągle nawiązujesz do tego samego, skarga jest za to że ukarałeś tego niewinnego gracza i nie rozumiem dlaczego ciagle nawiązujesz do tego samego.

Owszem, Nikt nie ma problemu do mojej osoby, Tylko i wyłącznie ty i Naisik macie jakieś żale które wylewacie jak napiszecie skarge na mnie.

Tak jak ty sie zachowujesz, można przejrzeć logi w których wszystko idealnie będzie widniało

Otrzymaliście kare za złe zachowanie, mimo prośb i proszenia.

Będę tak długo nawiązywał tą sytuacje aż nie zrozumiecie że pisanie skarg co 3 dni, Pisanie skarg tak o bo wam sie coś nie podoba w karach nie ma sensu.

Tyle ode mnie czekam na rozwiązanie skargi za nadaną karę administracji RCON.

Skargę odrzucam
Powód - Niewystarczające dowody w sprawie

Nagrany materiał dowodowy rozpoczyna się od godziny 17:22. Nie wiadomo jak sytuacja wyglądała przed nagraniem. Supporter MikeY ostrzegł gracz VOX o skracaniu o godzinie 17:20

Zrzut ekranu (54).png

Dodatkowo:

40 minut temu, Turbo napisał:

Odpowiadając na zarzuty braku reportów sam Naissik napisał na VOX'a reporta:

Zrzut ekranu (53).png

Nie rozumiem przyczyny skargi oraz manipulacji dowodami. Następnym razem proszę o solidne dowody w sprawie i nie zaśmiecanie forum takimi skargami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.