Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99

DobrzeJest

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DobrzeJest
Nick oskarżonego: Banan99
Powód skargi: Nadawanie warnów bez podstaw i znajomości znaczeń słów
Data zdarzenia: 2022-07-08 19:58:29
Dowody: 

[2022-07-08 19:58:18] [Output] : >> [22] Azzinho: napisałem prawde, farmazon. Bo co innego?

[2022-07-08 19:58:29] [Output] : Gracz DobrzeJest otrzymał ostrzeżenie od Banan99, powód: wyrażaj się z większym szacunkiem do innych graczy proszę

Opis sytuacji: No cóż, po wystawieniu mnie przez pewnego gracza, chyba w sumie nie ma znaczenia w tej skardze jakiego, napisałem mu że jest ''Farmazon''. Próbowalem sie skontaktować z Banan99, ale udawał że jest afk i wykonał swoją robotę bardzo dobrze nie znając sytuacji. Myślę że to gracz który mnie wystawił, nie okazał mi nawet troche szacunku. A nie ja jemu... 

Jeżeli wprowadzanie w błąd innego gracza jest okej bez żadnych konsekwencji, a słowo ''farmazon'' nie? To o co tu chodzi? Co prawda, byłem aż za bardzo kulturalny w stosunku do tego gracza, po takim numerze. Ale nie sądziłem że jest to popierane na tym serwerze przez administracje, również bez żadnych wzmianek o tym w regulaminie.

rzeczownik, rodzaj męskoosobowy

(1.1) daw. określenie liberała, niedowiarka, wolnomyśliciela, jakobina
(1.2) przest. oszust, krętacz, szalbierz
(1.3) daw. określenie masona, wolnomularza
(1.4) daw. gw. (Kresy) głupiec[1]

Witaj,

Otrzymałeś warna za słowa "Żeby Ci się w życiu pomieszało farmazonie, pozdrawiam. 🙂". Możnaby to zinterpretować nawet jako groźby kierowane w stronę innego gracza. Poprosiłem Cię zatem o okazanie większego szacunku w jego stronę i uważam że wykonałem swoją pracę słusznie. 

Nie odpisywałem, gdyż kiedy piszesz do mnie z wyrazami oburzenia za nadaną karę (W tym przypadku warna), to nie mam zamiaru wdawać się w niepotrzebną dyskusję - Doskonale powinieneś wiedzieć co napisałeś i powinieneś wiedzieć za co zostałeś ukarany.

Więcej się nie będę wypowiadał w tej skardze. Czekam na decyzję RCON.

Jak pisałem wyżej i tak bardzo dużo szacunku dostał z mojej strony, niż ja z jego... Ewentualnie powinien zostać potraktowany przez administracje identycznie jak ja. Będziesz to tolerował i ignorował to dzieciak w końcu większy przekręt zrobi. Chociaż to wygląda pod pewną faworyzacje.

Ktoś Cie wystawi, to jeszcze ręke mu podasz?

Przyjąłem na Ciebie reporta i sprawdzałem twoje logi patrząc tylko na to co Ty pisałeś. Jeśli miałeś jakieś zarzuty względem drugiego gracza z którym pisałeś to wystarczyło napisać to przy użyciu komendy /report i z pewnością ja lub ktoś z moich kolegów w administracji by się tym zajął i ukarał jeśli byłaby takowa potrzeba. Wykonałem swoją pracę związaną ze zgłoszeniem i wykonałem ją poprawnie. Decyzja należy do ARCON.

[2022-07-08 20:16:32] [Output] : << [116] Tubas: no niestety w takiej sytuacji nie zrobimy nic wobec niego, nie mamy wpływu na to

Scam to scam... może czas troche ten dziurawy regulamin zaktualizować, bo jeszcze troche i mi ktoś powie że powinienem go przeprosić i zacząć tolerować takie zachowania,  przecież i tak nic zrobić nie możecie. Jedynie warna dać osobie bardziej poszkodowanej w tej sytuacji. 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.