Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

przeczytajcie moje ostatnie słowa

dziubson.

Rekomendowane odpowiedzi

nawet nie bende na was ryja strzpil powiem tak kurwa mac bylem dzis na mechu nie moglem naprawic auta przez 10 jebanych minut bo mnie jakies chuje trzymali pisałem z 12 reportow  nikt nie  odowiadał poczym zaczłoem wyzywać tych burków jebanych dostałęm mute na tydizien potem rozjechałem jednogo chuja z nich i dostałem zakaz prowadzenia na 14 dni i sie teraz pytam administracji gdzie jest kurwa sprawiedliwość mam nagrania jak mnie trzymali ale wsm szkoda mojegoi interentu na ten serwer zeby to na yt wrzucac.. Jedna propozycja dla właściciela serwera zmień tą jebaną administracje i innych chujów z suportu bo sie stanie to samo z tym serwerem zo z playyourlifebo wy macie zajebisty serwer ale jest to samo co przez ostatnie 3 lata na pylu administaracja go rozpierdala tyle miałem do powiedzienia jak bendziecie chciali to napiszczie mi to wam dam wszystkie nagrania na yt.Chociaż pewnie dacie mi teraz bana perma bo nie macie dystansu do siebie dzieciaczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.