Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

Santmin.UwU

Rekomendowane odpowiedzi

Login: we_wc
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: Zamykanie postów zgodnych z regulaminem działu.
Data zdarzenia: 07.07
Dowody: 

Opis sytuacji: @777Santmin.tk wystawił mi samochody na forum, ponieważ ja nie mogę tego zrobić. Ogłoszenia napisałem, wysłałem mu i po prostu wkleił to na forum. W ogłoszeniach miałem zamieszczone wszystkie dodatki aut, bez mylących skrótów (FT, PFT), miałem wpisane przebiegi, podaną cenę, poprawny login, oraz zdjęcia. Osoba oskarżona posty zamknęła z powodu "Nie masz możliwości sprzedaży pojazdu, ponieważ masz perma więc do transakcji nigdy nie dojdzie.", co jest zupełną głupotą. Nie jestem zbanowany na serwerze i nigdy do tej pory nie byłem. Jest to jedyny powód zamknięcia ogłoszeń, a jest on niesłuszny, ponieważ jestem w stanie auta sprzedać. Nie wiem skąd pomysł, że mam bana, może moderator pomylił mnie z kimś innym z "777", a jeśli tak było, to jest to jego błąd, nie mój, a więc liczę na ukaranie go za niedopatrzenia.
//wklejam za @777satuk.tk

W postach z wystawionymi pojazdami nigdzie nie ma wzmianki jak tutaj za kogo je Santmin wystawiasz, więc wychodzi na to, że przywłaszczasz sobie pojazdy gracza satuk nie mając ich faktycznie na koncie.

Więc: 

§ 4
Gracz oferujący sprzedaż danego pojazdu ma obowiązek posiadać go na koncie podczas trwania ogłoszenia.

Tyle ode mnie. Czekam na RCON.

Jak to nie ma skoro jest podany login we_wc, a nie Santmin? Chyba jasno idzie z tego wyczytać, że to nie moje pojazdy.

47 minut temu, Szakal_ napisał:

W postach z wystawionymi pojazdami nigdzie nie ma wzmianki jak tutaj za kogo je Santmin wystawiasz, więc wychodzi na to, że przywłaszczasz sobie pojazdy gracza satuk nie mając ich faktycznie na koncie.

Login oraz nick to 2 odrębne rzeczy, u niektórych osób znacząco się różnią, a nazwę dc może każdy dać jaką tylko sobie chce. Więc gracz patrząc na to myśli, że to ty bezpośrednio sprzedajesz a nie właśnie on. Skoro login podałeś tutaj w skardze to idąc twoim tokiem myślenia po co dałeś wzmiankę za kogo wklejasz. Gracz nie ma możliwości sprawdzenia prawdziwości loginu a tym bardziej dc więc nie wiadomo kto sprzedaje ten pojazd jeśli konkretnie nie określiłeś za kogo wstawiasz to ogłoszenie.

Tak jak wyżej wspomniałem nic już więcej do dodania nie mam, wyjaśniłem Ci wszystko dwukrotnie. Decyzje pozostawiam RCON

Discord wucet#3215 jest podany na moim profilu, więc to nie jest ciężkie do zweryfikowania. Co do loginu i nicku, to w moich postach (postach satuka z jego konta) jest podany login we_wc, więc jakby się uprzeć też idzie to sprawdzić. Teraz co do tego, że rzekomo nie wiadomo kto sprzedaje pojazd, chyba po to została wprowadzona baza pojazdów, żeby każdy mógł to sobie sprawdzić. Żałosne jest tłumaczenie, że niby nie dało się tego zweryfikować. Na koniec co do wzmianki, to wzmianka jest, żebyście zaraz skargi nie zamknęli, bo może jak mam bana, to nie mam prawa głosu.

Wklejam za @777satuk.tk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.