Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tasam

kitoki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JuBBalo
Nick oskarżonego: Tasam
Powód skargi: bezpodstawne zabranie prawa jazdy na 3 dni
Data zdarzenia: 30.11.2020
Opis sytuacji: Zabrał mi prawko na 3 dni za "celowe taranowanie prawka" , cj mogł we mnie uderzyć i pojechac dalej bo jest nowy tak ? tym uderzeniem rozwalił mi silnik i chciałem tylko 30 dolców na naprawe. Zero zrozumienia dla drugiej osoby,  jak dla mnie nalezało sie upomnienie a nie odrazu zabranie prawka gdy nie wiedział co zaszło tylko wpadł z bomby i bez wyjasnien zabrał mi uprawnienia

Ja widziałem coś innego...taranowałeś cały czas gracza, który zdawał prawo jazdy, a później tłumaczyłeś to tym, że on cię staranował. Jeśli tak się stało to mogłeś napisać chociaż rapsa. To, że cię staranował to nie powód żeby robić to samo. Karę mogę skrócić, jeśli napiszesz apelację. 

Nie kłam teraz, że nie taranowałeś bo pogarszasz swoją sytuację. Po to jestem na randze żeby pomagać graczom, którzy tej pomocy potrzebują. Jeśli masz dowody na to, że cię taranowal to je wyślij, a jeśli nie to ta skarga nie ma sensu. Kary daję za to co widzę, a nie za to co mi ktoś powie. Widziałem że taranowałeś to dostałeś prawko, proste. Skargę zostawiam do rozpatrzenia dla ARCON.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.