Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Wyjaśnione, do usunięcia

Kolo1324

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Wykonywałem normalne zgłoszenia w SATC, (przyjąłem kilka zgłoszeń podczas służby, ostatnie były na gracza shaggy, potem teez. (Który cofnął swoje zgłoszenie finalnie) i na końcu WiksaPiksa przy którym mnie złapaliście) wszystko jest dostępne w logach frakcji, gdyż każde zgłoszenie zgłaszałem:

[2022-07-06 20:30:46] [Output] : SATC> Banan99: S1

[2022-07-06 20:34:10] [Output] : ✔ Pomyślnie przyjęto zgłoszenie na MrConejo
[2022-07-06 20:34:16] [Output] : SATC> Banan99: BioręMrConejo

[2022-07-06 20:42:57] [Output] : ✔ Pomyślnie przyjęto zgłoszenie na shaggy
[2022-07-06 20:43:01] [Output] : SATC> Banan99: Bioręshaggy

[2022-07-06 20:47:16] [Output] : ✔ Pomyślnie przyjęto zgłoszenie na teez.
[2022-07-06 20:47:20] [Output] : SATC> Banan99: BiorÄ™ teez.

[2022-07-06 20:48:00] [Output] : ✔ Pomyślnie przyjęto zgłoszenie na WiksaPiksa
[2022-07-06 20:48:07] [Output] : SATC> Banan99: BiorÄ™ wiksapiska

To że nie stałem na spawnie nie jest niczym nienormalnym przy takiej ilości graczy i wyżej przedstawiłem cały mój przebieg służby aż do zatrzymania.

Informacje z czatu frakcyjnego o których wspomniałem dostałem drogą głosową od kolegi z SAPD już po pościgu, który pisał mi że na mnie polowaliście od początku służby. Sam wiedziałem o tym że mnie poszukujecie i poszukiwano mnie rano również podczas porannej służby około godziny 10:00, gdyż złapanie lidera innej frakcji to dla Was ekscytujące wydarzenie.. Nie za bardzo rozumiem gdzie dopatrujesz się nadużywania rangi.  Nie wchodziłem w logi waszej frakcji, gdyż nie miałem nawet kiedy tego zrobić - Cały czas byłem w ruchu, a do wejścia w logi czatu frakcyjnego potrzebowałbym spokojnie kilku minut aby odpalić panel i znaleźć logi. Dodam również że na logach widzianych w czasie rzeczywistym nie widać czatu frakcji. Nie miałem żadnej możliwości zobaczyć logów samemu i tego nie zrobiłem. Mam również nagrany cały przebieg mojej służby (nagrywałem cały ekran, a nie tylko okno z gry) od wyjechania z garażu i jeśli powyższe dowody nie są  wystarczające, to mogę takie nagranie wrzucić i podesłać adm. RCON w wiadomości prywatnej. 

Jest to również moja jedyna odpowiedź w tej skardze, wypowiadał się będę tylko na prośbę ARCON. Czekam na ruch z ich strony.

Dużo to wyjaśnia, ja zrozumiałem i zinterpretowałem to w inny sposób. Niestety jak widać nieprawidłowy, jakbyś mógł mi podać tylko nick osoby, która udzieliła ci takiej informacji. Może być na PW to byłbhm wdzięczny. Skargę cofam i uważam, że jest wyjaśniona. 

Szczerze mówiąc nie chcę podawać nicku tej osoby, gdyż nie uważam że zrobiła komuś krzywdę tym że powiedziała mi jak już siedziałem u was w radiolce, że bardzo chcieliście mnie znaleźć. Nie ostrzegło mnie to przed Wami I nie zaburzyło interwencji. Skoro więc nie miało to wpływu na Waszą pracę, to wolę nie robić swojemu koledze problemów. Dodatkowo rozmawiałem już też o tym z dowódcą jednostki i jeśli już to z nim, zarządem lub CZF konsultowałbym się na ten temat. 

Pozdrawiam i dziękuję, że mogliśmy sobie wszystko wyjaśnić i skarga została wycofana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.