Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PaToReQ

Timberlejk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34036
Login: 34036
Nick oskarżonego: PaToReQ
Powód skargi: Bugowanie DM
Data zdarzenia: 3.07.2022
Dowody: Mam film, który moge wyslac osobie rozpatrującej skarge
Opis sytuacji:  Wczoraj o mniej wiecej poludniu bylem na dm gdzie byl oskarzony oraz nie jaki sztafetaa. Strzelalismy sie i pewnym razem zastalismy sie za grove street gdzie jest koniec dm, wtedy owi gracze zaczeli bugowac dm w sposob bicia mnie poza nim przez to ucikalo mi hp, obserwowal to pewien supporter ktory wszystko widzial ma to zapewne nagrane takze tez moze podeslac komus. jest to skandaliczne zachowanie osoby ktora siedzi na dm duzo czasu taka sytuacja nie powinna miec w ogole miejsca. zycze milego dnia
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [46] PaToReQ: informuje o skardze na forum.

Hahahahhahaha 

Mozesz go tu wyslac? Chetnie zobacze tego buga

Myslalem ze nie jestes jak ty to mi piszesz "60" a to ty na mnie skarge piszesz o buga xD

I czemu ten ktos z adm nie dał mi warna ani nic, pewnie to byl jakis handlarzyk co nie ogarnia DM a paru takich jest, juz ostatnio 1 sie wykazał wiedzą o DM przy skardze na buga

(Z wyrazami szacunku do Administracji Serwera )

17 minut temu, WersuS napisał:

dobry k***a przesadziles cie p1zd@ boli chyba aby pisac o takie gowno skarge smieszny jestes.

twoja kariera konczy sie na prpg przez to co odpie***lasz

<< [64] arbuziak: wgl co myslisz o tym zeby patorek bana dostal xd

pytasz mnie? ja nie 60'na a pisales "ja go nie bede banowac" a sie 60 okazujesz tera wez spadaj papa nikt juz nie chce cie sluchac

Nie chce mi się sprawdzać w logach ale to ty mówiłeś że się nie będziesz między nami wtrącać bo to cię nie interesuje, poza tym nikt cię o zdanie nie prosił tu w skardze xD 

20 minut temu, WersuS napisał:

pytasz mnie? ja nie 60'na a pisales "ja go nie bede banowac" a sie 60 okazujesz tera wez spadaj papa nikt juz nie chce cie sluchac

Nie mam możliwości aby banować graczy oraz nic w naszej ostatniej rozmowie nie mówiłem o tym że ja nie 60

3 minuty temu, WersuS napisał:

chcialbym powiedziec ze wasza org jest tak jakby grzeczniej powiedziec walona na pysk a nie nasza wiec co sie pultasz 

No nie zgodzę się z tym xD nie siedzisz nawet na tym dm'ie przez co nie masz pojęcia jak tam jest. A jakiś patorek z waszej pseudo org jest już tak splakany czasem że gdy się go zabije to pisze jakieś rzeczy w stylu "haha" "hehe" "cj" "ciota" nie mówiąc już o jego pisaniu na pm "robię faworki bo to moja orga" lub pisanie rzeczy w stylu że tych cj co na dm znalazł bierze ich tylko dla kasy. 

Teraz, WersuS napisał:

chcialbym ci powiedziec ze to predzej ty placzesz gdy cie zabija ja wszystko wiem info dostaje nie musze byc na dm aby nie wiedziec co sie dzieje. 

W jaki sposób płacze? Ja nie pisze rzeczy typu "nie masz do mnie podjazdu" "dm to nie miejsce dla ciebie" bo to on jest tępiony na dm XDD

Wasze "GCBW" Zastało sie rok temu xD teraz są tam takie arbuziaki co płaczą o pake z GS (narko) i coś szczekają. Jesli chodzi o tego buga, to ty płaczesz że ci HP zlatuje, jak masz afczyc i nie tracic HP to wyjdz ze strefy troche dalej.  

Teraz, WersuS napisał:

ciekawe szkoda ze ostatnio splakales sie o narko bo Heysiwer wzial i zabiles go wtedy, aby plakac o 750$ xd?

No niestety to było tak iż zabił mnie poczym gdy wróciłem na Gs biegł wtedy z narko wraz z botami go dobiliśmy i po tym wziąłem narko xd

1 minutę temu, PaToReQ napisał:

Wasze "GCBW" Zastało sie rok temu xD teraz są tam takie arbuziaki co płaczą o pake z GS (narko) i coś szczekają.

To ty rekrutujesz do org "cejow pod kasę" bo to "twoja orga i ty tam będziesz robił faworki" 

Dodam jeszcze że gdy było kiedyś 3v1 i was rozj**alem to plakales pisząc że to są ceje i oni są słabi w dm. 

1 minutę temu, PaToReQ napisał:

Jakiś dowód że są oni pod kase dla mnie? 

Można sprawdzić logi z czatu organizacyjnego 😉👍

3 minuty temu, Animejowa napisał:

arbuziak ale to ty dostajesz w ****e za zero na DM I się wychylasz

Ja cię bynajmniej na dm nie spotykam także nie wiem skąd możesz wiedzieć tak owe informacje, poza tym ty też nie jesteś tu zbytnio mile widziany 👍

Teraz, PaToReQ napisał:

Tak jest napisane xD i? Żartów nie mozna robic, pisalem kiedys ze mam infka FT lecz nie mam, ban ma za to byc itp?

Nie zasłaniaj się jakimiś żartami o infku ft bo wiesz jak było chodzisz po dm'ie i prosisz dużo osób bez org aby dołączyli 

3 minuty temu, PaToReQ napisał:

Mam orgie pod DM ludzie chodzą sobie po DMie jak widze ze ktos jest spoko mordzia to sie pytam czy by chciał wbic do nas i pomagamy mu ogarniać DMa co i gdzie sie robi gdzie sie paki wywozi itp. Coś w tym złego? Xdd

XDDDDDDD 

To tyle ode mnie, dodam jeszcze że pisałeś mi wmawiając "nikt cie nie lubi" "zmień serwer" widać właśnie jak to nikt mnie nie lubi, widze, że są tu dobre mordeczki co to czytają ale sie nie wypowiadają, nie prosze ich o to. Tak jak wyżej pisałem tyle ode mnie czekam na werdykt Administracji. nie pozdrawiam

2 minuty temu, PaToReQ napisał:

To tyle ode mnie, dodam jeszcze że pisałeś mi wmawiając "nikt cie nie lubi" "zmień serwer" widać właśnie jak to nikt mnie nie lubi

To ty płakałem pisząc "było 7 na 1" albo "mam nawet są xD" 

3 minuty temu, PaToReQ napisał:

widze, że są tu dobre mordeczki co to czytają ale sie nie wypowiadają, nie prosze ich o to. Tak jak wyżej pisałem tyle ode mnie czekam na werdykt Administracji. nie pozdrawiam

To są ci twoi ceje z dm? Xd tam u was każdy jest dobry w dm. Również nie pozdrawiam i życzę mnie płakania 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.