Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WambeK

Hiroszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hiroszek
Nick oskarżonego: WambeK (@WambeK)
Powód skargi: Złamanie regulaminu organizacji (używanie pojazdu do którego nia miał prawa), pojazd w pp, brak naprawy używanych pojazdów.
Data zdarzenia: 01.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/I8K3hRU
Opis sytuacji: Tak więc gracz dołączył do organizacji, zleciłem mu przeczytanie regulaminu - gracz powiedział że to zrobił. Tego samego dnia (nie wiem kiedy to było) pouczyłem go - iż pojazd którym się porusza nie jest dostępny dla jego - następnie wstawiłem mu minusa. Sytuacja się powtórzyła parę razy lecz gracz po zwróceniu uwagi odstawiał pojazd sprawny na bazie. Dzisiaj jak zobaczyłem pod F5 iż znowu używa pojazdu którego nie może + jeden pojazd jest na pp. Oczywiście ostatni kierowca WambeK. Napisałem mu, że ma czas do 13:00 żeby wszystko ogarnąć i odstawić na baze. Gracz się wszystkiego wyparł i powiedział, że nic nie będzie robił. Wyrzuciłem go z organizacji i napisałem, żeby czekał na skargę i zwrot kosztów za uszkodzone pojazdy + wyciąganie z pp.
Czekam na zwrot:
Yankee: naprawa - 772$ wyciągnięcie z pp - 200$
Huntley: naprawa - 662$ bramki - 35$ zatankowanie - 354$
Razem: 2023$

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wrzucę po wstawieniu skargi.

Spoiler

image.png.54396b159a915b7b230a442867ceba24.png

Oj mylisz się we wszystkim samochód miałem prawo brać przepisywałem jak mnie przyjmowałes do org wtedy nei było w regulaminie że trzeba dawać ssy że przepisałem wóz jeden dzień później go sprzedałem lecz rola powinna mi zostać. Yankee nawet nie tykalem samochód był na pp rozwalony chciałem go naprawić i wyciągnąć dla dobra org lecz jak poszedłem po naprawke samochód był znowu na pp. Wracajac do tematu huntleya w regulaminie nie było 2 dni temu że trzeba wstawiać ss że samochód się przepisalo tyle mam do napisania pozdrawiam 😄

Polecam uczestniczyć w lekcjach J. Polskiego, ale teraz nie o tym :). To, że trzeba dać ssy o przepisaniu pojazdu jest od samego początku istnienia organizacji. Yankee nawet nie tykałeś ale jednak byłeś ostatnim kierowcą - niech ci serwer to wynagrodzi a nie ja. Co do tematu - z organizacji wyleciałeś za to, że miałeś 3 minusy - a skarga jest o tym, że zostawiłeś uszkodzone pojazdy mimo, że według regulaminu miały być naprawione na bazie. Nie odwracaj kota ogonem i zwróć pieniądze :).

Dnia 2.12.2020 o 11:51, Miniek napisał:

@WambeK oddasz graczowi pieniądze za wyrządzone szkody.

Przepraszam ale za co mam mu płacić za to że wymusza pieniądze? Tak jak już mówiłem w regulaminie nie było napisane o.tym co pisałem wyżej, dopisał to.dopiero dzień później. Przepisywałem samochód przy nim, yankee nawet nie ruszałem bo mam kuriera i swoje yanke 😉

4 godziny temu, WambeK napisał:

Przepraszam ale za co mam mu płacić za to że wymusza pieniądze? Tak jak już mówiłem w regulaminie nie było napisane o.tym co pisałem wyżej, dopisał to.dopiero dzień później. Przepisywałem samochód przy nim, yankee nawet nie ruszałem bo mam kuriera i swoje yanke 😉

Masz zapłacić za wyrządzone szkody, wszystko w dowodach nawet gracz ci pięknie podliczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.