Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prawdopodobnie mnie ktoś oszukał (LOCK)

Jker

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem po prostu takie podejrzenia wiesz czasami tak się wydaję ale teraz już widzę, nic do ciebie nie mam.

Masz rację że mogłem do ciebie napisać, wyszło jak wyszło, najlepiej ufać sobie bo miałem takiego kiedyś kolegę co mnie wyciulał a wydawał się uczciwy i wszystko od tamtej pory najlepiej na siebie liczyć.

Po takim czasie to ciężko zapamiętać a nie dobrze przeczytać xD

Tak chciałbym się wypowiedzieć, masz podejrzenia o oszustwie nie mając na to żadnych dowodów w postaci ss/nagrania czy czegokolwiek, ten samochód NIGDY nie miał zamontowanego zestawu wyścigowego, w ten sam dzień co go kupiłem poszedł na sprzedaż jako "szybki" zysk, nie rozumiem twojego toku myślenia. Zastanawia mnie również czemu dopiero teraz się z tym obudziłeś kiedy samochód był wystawiony w dniu 12 czerwca XD - chłopie zaraz przekombinujesz 

image.png

13 minut temu, J.o.K.e.R napisał:

Miałem po prostu takie podejrzenia wiesz czasami tak się wydaję ale teraz już widzę, nic do ciebie nie mam.

Nie masz ufności do uczciwych ludzi, mogłeś napisać zwyczajnie do mnie na forum niż wypisywać coś takiego na dziale ;/

22 minuty temu, J.o.K.e.R napisał:

Masz rację że mogłem do ciebie napisać, wyszło jak wyszło, najlepiej ufać sobie bo miałem takiego kiedyś kolegę co mnie wyciulał a wydawał się uczciwy i wszystko od tamtej pory najlepiej na siebie liczyć.

Wystarczy zwyczajnie dobrze czytać opisy sprzedawanego auta ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.