Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ka3R

EloBenc6969

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EloBenc6969
Nick oskarżonego: Ka3R
Powód skargi: Niepoprawne wykonywanie obowiązków administratora.
Data zdarzenia: Dziś 12-13:00
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2022-06-25_12-40-43.thumb.png.780dda4d03f1fe3d1439b86871be061d.png

Opis sytuacji: Podczas przyjazdu do salonu aby wykampić nowego staliona GTT zauważyłem jak gracz Kolec jest w administratorze o nicku Ka3r. Pomyślałem, że to nic złego. Gdy po przerwie którą zrobiłem jakoś od 13:30 do 15:20 zrespiłem się w ostatniej lokalizacji czyli tak samo jak gracz Kolec, lecz po paru sekundach dostałem kicka za "Bugowanie blipa". Gdzie tutaj sprawiedliwość? Jeden gracz może tak postąpić a drugi nie? Przez ten incydent nie mam miejsca na wykupienie owego pojazdu. Czekam na werdykt ARCON.

Witam,
niefortunnie podczas trwania twojej "przerwy" zlecone przez Volenira zostało wyrzucanie graczy którzy po wejściu na serwer wybierają opcję "ostatnia lokalizacja".

2 godziny temu, EloBenc6969 napisał:

Gdy po przerwie którą zrobiłem jakoś od 13:30 do 15:20 zrespiłem się w ostatniej lokalizacji czyli tak samo jak gracz Kolec, lecz po paru sekundach dostałem kicka za "Bugowanie blipa".

Wyżej wspomniany Kolec został następnie zgodnie z ustaleniem wyrzucony, tak samo jak Twoja osoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.