Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Nowy biznes Marquee: Outdoor media

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

zNBnnkR.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Livia Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam nowy biznes Marquee: Outdoor media.

VDgjwdI.png

Biznes mieści się w mieście Las Venturas, na dzielnicy Old Venturas Strip. Polega on na stawianiu billboardach w zaludnionych, najczęściej uczęszczanych miejscach, by gracze, organizacje itp. mogli wynajmować reklamy np.: rekrutacji do frakcji, biznesu, organizacji oraz co sami chcą na billbordzie. Grafiki są wykonywane przez pracowników biznesu, którymi są: Dyrektor - @ukashhh, Starsi pracownicy - @LuKeJ, @HymelJadwiga również aplikanci - @MateuszTM, @WiktorqXX

Wygląd siedziby biznesu

7dnZvz7.gif

XGwBbve.png

Karta stałego klienta - jest dokumentem klienta, który często korzysta z usług. Dokument przynosi takie korzyści jak zniżki na dane billboardy, możliwość utworzenia własnego billboardu z niższą ceną, oraz wiele innych korzyści. Lista graczy posiadających kartę stałego klienta jest uwidoczniona na biznesowym discordzie.

Wykupując kartę stałego klienta otrzymujemy:
 - 20% na wszystkie wynajmowane billboardy/na dowolne grafiki, po otrzymaniu karty stałego klienta zniżki będą się zwiększały, 
- osobna ranga wraz z kanałami na biznesowym discordzie.

Jakie wymagania trzeba spełniać, aby założyć kartę stałego klienta?  
- posiadać przegranych minimum 300 godzin na serwerze, 
- posiadanie konta premium,
- obecność na biznesowym discordzie
- opłata w wysokości 20,000$ za wyrobienie karty, 
- korzystać z usług minimum raz w miesiącu.

XGwBbve.png

Zamówienie grafiki wykonanie grafik takie jak:
- bannery na tło,
watary na forum, 
- banery wraz z awatarami na platformę youtube,

- ładnie oprawione grafiki do sprzedaży pojazdu/nieruchomości,
- l
oga do biznesów/frakcji/organizacji i innych.

Zamówienie billbordu: 
wypełnienie wniosku w dziale biznesu,
- dostosowanie się do regulaminu wynajmu
-  czekanie na zaakceptowanie.

XGwBbve.png

Pojazdy biznesu - Rancher Long Offroad, Sultan, 2x Burrito.

NgBQlbI.png

k1AwIr0.png

Rekrutacja do organizacji Triada:

h0BmSEW.png

Inne reklamujące billbordy:

qxQqnU7.gif

Gzqqb1L.png

MS - Mieszkaniec San Anderas korzystający z usług biznesu | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE- Witam z tej strony Pressman @Livia z Redakcji Prasowej Project News.
MS - Dzień dobry.

RE - Zgodził się Pan wcześniej na odpowiedzenie na parę pytań, możemy zaczynać?
MS - Pewnie.

RE - Zacznijmy od tego, skąd Pan pochodzi?
MS - Od urodzenia mieszkałem z rodzicami w Bayside Marina, w domku obok pracy magazyniera. Do dziś pamiętam te poranki w weekend, gdy razem z ojcem wyruszaliśmy razem pracować dorywczo na magazynie. Gdy miałem szesnaście lat, obydwoje rodziców zmarło w wypadku samochodowym, od tego czasu zaopiekowała się moja babcia. Mieszkała w Los Santos na dzielnicy Las Colinas, mały domek przypominający melinę w bardzo złym stanie.

RE - Gdzie teraz mieszkasz?
MS - Po osiągnięciu pełnoletności szybko wyprowadziłem się od babci do domu moich rodziców, ona sama nie chciała tego zrobić ze względu na lokalizacje i nie miała zbyt dobrych relacji z moim ojcem, wolała zostać. Przez te dwa lata codziennie w piątek wieczorem po szkole pracowałem na pracy kosiarek w Los Santos by utrzymać dom rodziców.

RE - Wracając do tematu billboardów, zauważyłam, że jeden stoi na twojej posesji w Bayside Marina, jakie masz do tego podejście?
MS - Mam bardzo duże podwórko, często z niego jakoś specjalnie nie korzystam, zgodziłem się na ofertę postawieniu tam billboardu.

RE - Korzystasz z usług biznesu?
MS - Jasne, miesiąc temu jak kierownik magazynu zrezygnował z funkcji, zastąpiłem go, często reklamuje pracę magazynu na bilbordach w miastach.

RE - Jesteś zadowolony z pracy i billborów, jakie tworzą dla ciebie?
MS - Jasne i to bardzo, często się zachwycam, że aż tak daleko zaszedłem.

RE - Dziękuję, to wszystko ode mnie, przykra historia z finałem, życzę sukcesów i więcej pracowników.
MS - Również dziękuję. Do widzenia.

8eybfgF.png

Autor: @Livia

Grafiki: @Aiishan

Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.