Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Narez

Roval

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: Roval
Nick oskarżonego: Narez
Powód skargi: Narez Nie ma czasu na serwer !! Powód skargi jest opisane na "Opis sytuacji" .
Data zdarzenia: 29.11.2020
Dowody: ss jako dowód
Opis sytuacji: Narez 668975529_Zrzutekranu(189).thumb.png.c20e0a966578e15032e0dce45f18a10a.png1474027992_Zrzutekranu(188).thumb.png.e752d73c9cc4a7991302f38bea19ed25.pnggdy dał mi mute za cbk na /pm napisałem apelację. czekam 8h, piszę do Narez'a na discorda i napisał mi takie coś (na ss pokazane)
Gra w gre Forza Horizon a na sprawdzenie mojej apelacji nie miał czasu. Tak jak w innych skargach o Narez'a wszędzie jest że on nie ma czasu na serwer !!!

Gdzie jest skarga w której jest napisane: powód - "nie ma czasu na serwer" ? 

Wyślij resztę wiadomości, co napisałem. Grasz na serwerze od wczoraj, jesteś nowy i nie wiesz jak wyglądała moja wcześniejsza aktywność i gra na serwerze. Dobrze, tak w ostatnim tygodniu mało grałem, bo miałem dużo na głowie (nie muszę pisać tu dlaczego wystarczy że wie o tym RCON) grałem wieczorem w forze bo mam prawo zagrać w inną grę, a nie ciągle 24/7 siedzieć przed MTA. W momencie gdy do mnie napisałeś od razu zobaczyłem twoja apelacje i chciałem później ją rozpatrzyć, gdyż nie mam wyznaczonego czasu na sprawdzenie apelacji. Ale jak zobaczyłem teraz na discorda i ujrzałem twoje pośpieszanie oraz groźby w moją stronę to od razu włączyłem forum i odrzuciłem apelacje. To że twierdzisz że ja jestem strasznie nie aktywny, lub inni moderatorzy tak twierdzą, to spoko. Szkoda tylko że był to jeden tydzień od 2 miesięcy kiedy nie miałem totalnie czasu. Myślę że nie mam po co się więcej wypowiadać, wszystko opisałem i dla mnie tydzień w którym nie miałem czasu oraz stwierdziłem że zrobię sobie chwilową przerwe przez WEEKEND to nie powód do skargi, jak nie widziałeś mojej aktywność przez poprzednie 2 miesiące na randze. 

SKARGĘ POZOSTAWIAM DLA ADMINISTRACJI RCON. 

Skarga napisana 26 minut temu, nasza rozmowa zaczęła się około 22:30

Aktualnie jest 00:10

Czego nie pisałem? Że nie mam czasu? To była moja 1 wiadomość do ciebie jak napisałeś kiedy ci sprawdzę apelacje bo słyszałeś od innych administratorów ze jestem nieaktywny. Po czym od razu ci napisałem że nie miałem czasu w tym tygodniu dlatego ci mówią że podobno jestem totalnie nieaktywny. Nie mam obowiązku informowania każdego gracza kiedy sprawdze mu apelacje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.