Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dez

xBarQuu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Getsuu
Nick oskarżonego: Dez
Powód skargi: Brak odpowiedzi po 72h
Data zdarzenia: Wtorek 07.06.22
Dowody: 

Opis sytuacji: W poniedziałek dostałem prawko i się odwołałem od tego pisałem do Dez'a parę razy ale nie odpowiadał więc minęło 72h i piszę skargę 

Witam, termin apelacji rozpatrzenia kary zgodnie z regulaminem administracji serwera upłynął dokładnie 27 minut temu. Kara została rozpatrzona.

Dodatkowo; 

22 minuty temu, Getsuu napisał:

pisałem do Dez'a parę razy ale nie odpowiadał

Proszę przedstaw mi tutaj wiadomości do mnie ponieważ nie otrzymałem od ciebie żadnej. Ani w prywatnej wiadomości na discordzie ani również na serwerze.

Z mojej osoby mogę tylko przeprosić za kłopot, miałem się brać do rozpatrzenia apelacji dziś.

1 minutę temu, Dez napisał:

Witam, termin apelacji rozpatrzenia kary zgodnie z regulaminem administracji serwera upłynął dokładnie 27 minut temu. Kara została rozpatrzona.

Dodatkowo; 

Proszę przedstaw mi tutaj wiadomości do mnie ponieważ nie otrzymałem od ciebie żadnej. Ani w prywatnej wiadomości na discordzie ani również na serwerze.

Z mojej osoby mogę tylko przeprosić za kłopot, miałem się brać do rozpatrzenia apelacji dziś.

nie robiłem screenshotów ale podczas bodajże g1 napisałem do ciebie czy miałbyś czas na rozpatrzenie odwołania

Teraz, Getsuu napisał:

nie robiłem screenshotów ale podczas bodajże g1 napisałem do ciebie czy miałbyś czas na rozpatrzenie odwołania

chociaż może uda mi się znaleźć jakieś ss

2 minuty temu, Getsuu napisał:

chociaż może uda mi się znaleźć jakieś ss

nie nie mam żadnych ss

Jeżeli pisałeś do mnie podczas G1 byłem niestety zajęty. Wiedz że nie celowo cię ignorowałem.
Mogę jedynie przeprosić za brak rozpatrzenia skargi w terminie.
Nie pozostało nic innego jak czekać na wypowiedź Administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.